100% satysfakcji,
nawet o 60%
NIŻSZE CENY!

plastikowe CR39 w cenie oprawek
pocieniane index 1,60 teraz tylko
89,5 zł/szt
fotochrom plastikowy teraz tylko
64,5 zł/szt
fotochrom Transition teraz tylko
174,5 zł/szt
poliwęglan z antyrefleksem teraz tylko
57,5 zł/szt

Skontaktuj się z naszym ekspertem

telefon:
796 127 090
lub 58 520 26 32
pytania na:
Info@OkularywSieci.pl
zamówienia:
sklep@OkularywSieci.pl
fax:
58 742 54 67
Skype:
OkularywSieci.pl
Google+

Jesteś tutaj:

Opinie klientów

2014-04-07
To już mój czwarty zakup(piąte i szóste okulary) w tym sklepie. Jak zwykle wszystko załatwione szybko, sprawnie i w super jakości. Następne zakupy też zrobię w tym sklepie. Polecam niezdecydowanym, kiedyś miałem obiekcje co do zakupów okularów przez internet, teraz się ich wyzbyłem. Pozdrawiam przy okazji personel tego sklepu.

Ignacy Ci--la

2014-04-05
Szybko, tanio, profesjonalnie. Polecam!!!

Jakub Czajewski

2014-04-05
Realizuję recepty na okulary juz kolejny raz. Jestem bardzo zadowolona. Niska cena, tempo realizacji zamówienia, profesjonalizm i bardzo dobry kontakt ze sklepem powodują, że polecam każdemu.

Ewa Reich-Marias

2014-04-05
Dobre ceny, fajne oprawki i przesympatyczna obsługa, Bardzo polecam

Agnieszka Kimsza

2014-04-05
Świetny kontakt bardzo fachowa obsługa,tanie i dobre okulary.

Artur Mizielski

2014-03-26
Zamówienie zrealizowane prawidłowo i na czas. Polecam:)

Dariusz Zakrzewski

2014-03-26
Jestem pod wrażeniem, okulary dostałem bardzo szybko, tanio, bez wychodzenia z domu

Witold Górski

2014-03-26
muszę przyznać,że sklep rewelacja - przede wszystkim szybko i bez wychodzenia z domu, no i tanio

Witold Górski

2014-03-24
Bardzo miły kontakt i szybka przesyłka. Dziękuję.

magdalena zalewska

2014-03-22
Wow jestem zadowolony na maxa wybralem jedne z najtanszych okularow sa solidne i bardzo dobrze przez nie widze mam nietypowe rozstawienie zrenic po przecinku 70 i to bylo moja obawa ale po telefonicznym uzgodnieniu zostalo wszystko ustalone wiec jest ok ceny okularow kilkakrotnie tansze niz w salonie czy u konkurencji w sieci

Pawel z dolnego śląska

2014-03-16
Super szkła i oprawy

Piotr

2014-03-08
Zamawiałam akcesoria do okularów. Były zgodne z opisem i moimi oczekiwaniami, realizacja zamówienia także bez zarzutu. Dziękuję

Renata Papaj

2014-03-07
To juz piata para okularow w mojej rodzinie! Najlepsze ceny wspaniala obsluga, polecam!!!

Tomasz Orlowski

2014-03-07
To mój kolejny zakup okularów w tej firmie. Jak zwykle pełen profesjonalizm i szybka realizacja zlecenia. Polecam.

Krzysztof K

2014-03-07
Witam. Okularki są super :) Nikt mi nie wierzy , że tak mało za nie dałam :) ponad o połowę mniej niż u stacjonarnego optyka :) jestem bardzo zadowolona i z jakośi produktu i z jego ceny :)

Mijka

2014-02-25
Towar zgodny z zamówieniem, ceny konkurencyjne. Polecam

Remigiusz

2014-02-24
Jestem bardzo zadowolony z zamówionych okularów. Realizacja bez zarzutów, mile i sympatycznie zostałem potraktowany. Napewno w przyszłości będe korzystać z Państwa usług. Serdecznie pozdrawiam.

Jan Połozow.

2014-02-21
Okularki są super,szybko sprawnie i solidnie.

Wioletta Szymańska

2014-02-10
Jestem bardzo zadowolony z okularów. Jakość okularów i wykonanie bardzo dobre. Szybka realizacja zamówienia

Sławomir

2014-02-10
jestem bardzo zadowolona z waszych usług,dztękuje pozdrawiam

irena michalska

2014-01-20
Jestem bardzo zadowolona z okularów. Jakość okularów i wykonania bez zarzutu. Szybka realizacja zamówienia.Niewygórowane ceny. Można wybrać oprawki przecenione, ale bardzo dobrej jakości, po naprawdę niewysokich cenach. Jestem stałą klientką serwisu i na pewno nadal będę korzystać z usług tego sklepu.

Krystyna G.

2014-01-17
Jestem bardzo zadowlona. Szybki czas realizacji, piekne okulary w bardzo dobrej cenie :) polecam!

Joanna C.

2014-01-03
Dwukrotnie już kupiłam okulary dla męża w OkularywSieci.pl i jestem/jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni - śliczne oprawki, duży wybór oprawek i szkieł, żadnych pomyłek, fachowa i uprzejma obsługa.

Monika Szczurek

2013-12-20
Szybka dostawa, okulary podobają mi się. Jestem zadowolony

Mariusz Knopa

2013-12-19
Gorąco polecam. Tylko na tej stronie zamawiam okulary dla siebie i rodziny ;)

Grażyna Galas

2013-12-19
Gorąco polecam!

Grażyna Galas

2013-12-17
okulary bardzo ładne ,jestem zadowolony.

Kazimierz Nasiadka

2013-12-09
Okulary są świetne, cena bardzo niska, polecam sklep wszystkim znajomym. dziękuję !!!

Anna W

2013-12-06
Korzystam kolejny raz z usług OkularywSieci, a to najlepsza rekomendacja. Profesjonalnie wykonane okulary w dobrych cenach.

Marek Bednarz

2013-12-03
Super okularki, super obsługa, super kontakt. Ceny też super. Polecam każdemu.

Dorota S.

2013-12-02
Jak zwykle szybko, sprawnie i dobrze zrobione okulary(2 pary). Okulary kupione tutaj można czyścić dowolną szmatką, papierem a nawet zdarzyło mi się suchą trawą i nie pozostają "mazy". Posiadam okulary zakupione w salonie sieci F-n i te muszę czyścić wyłącznie ściereczką kupioną u nich(nawet po ściereczkach zakupionych u innego optyka pozostają "mazy"). Poszły do szuflady, na rezerwę, a używam tylko zakupionych w OkularywSieci.pl.

Ignacy C-la

2013-12-02
Polecam Sklep, 2 -gi raz dokonałam zakupu i 2-gi raz się nie zawiodłam.

WP

2013-12-02
Jestem bardzo zadowolona z jakości,terminowości usługi.Mogę z czystym sumieniem polecić Państwa usługi wszystkim chętnym,którzy chcą mieć dobre okulary za super dostępną cenę.Pozdrawiam cały personel.

Marianna Rynkowska

2013-12-02
Kolejny udany zakup, bardzo dobre szkła i oprawki dla całej rodziny w korzystnej cenie, polecam.

Graham

2013-10-17
Polecam zawsze

Grzegorz Cielecki

2013-10-17
szybko i sprawnie to co chciałęm

Grzegorz Cielecki

2013-10-14
Szybko, sprawnie, godne polecenia. Polecam!:)

Oktawia Szczęk

2013-10-12
Jestem zadowolony z zakupu w Waszym sklepie. Nie przypuszczałem , że można okulary kupić w internecie. Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem i w ustalonym terminie. POLECAM WSZYSTKIM ZAKUPY W TYM SKLEPIE.

Wojciech Marcinkowski , Poznań

2013-10-04
jestem zadowolony

K.R.

2013-09-28
Na taki sklep właśnie czekałem. Super ceny! Błyskawiczna dostawa! Bezproblemowy kontakt! Polecam szczerze wszystkim. :-)

Mariusz Głowacz

2013-09-28
Witam.Okulary super,obsługa super,wysyłka super. Polecam okulary w sieci w ciemno

Michał Jabłoński

2013-09-27
Szybka dostawa. Niestety zauszniki okularów nie były równolegle ustawione co przy oprawkach na żyłkę stanowi pewien problem, gdyż trudno je samemu wygiąć bez specjalistycznego sprzętu.

Adam Wnuk

2013-09-11
Bardzo dobra jakość, niesamowicie niska cena, szybka dostawa. Będę polecać Wasz sklep!

Małgorzata Denys

2013-09-06
Realizacja błyskawiczna. Zaangażowanie i zainteresowanie klientem. Oby więcej takich firm :)))))

Michał Lutostański

2013-07-27
Jestem zadowolony! Okulary solidnie wykonane i tanie.Transport błyskawiczny,miła obsługa. Polecam ten sklep!

Jerzy Laszczak

2013-07-22
Przede wszystkim wygoda - nie trzeba biegać po salonach szukając jakiejś rozsądnej propozycji. Ogromny wybór oprawek. No i ludzkie ceny. Te powody zadecydowały, że skorzystałem z sieci i... 100% satysfakcji.

Krzysztof Gostkowski

2013-07-20
Jedna z najlepiej przeprowadzonych transakcji przez internet. Wzorowy kontakt z klientem, bardzo szybka wysyłka. Na pewno skorzystam jeszcze nie jeden raz. Polecam każdemu kto chce szybko i bez żadnych problemów kupić dobre okulary ; )

Jacek Stefan

2013-07-19
Kupiłem okulary dla siebie i dla żony , obydwoje jesteśmy zadowoleni z zakupu

Piotr Okoniewski

2013-07-19
Realizacja zamówienia szybka i sprawna. Na uwagę zasługują bardzo atrakcyjne ceny oprawek i szkieł - wyraźnie niższe niż w punktach stacjonarnych. Wszystko zgodne z opisem, chociaż oprawki nie zachwycają, ale kupując jedne z najtańszych ciężko spodziewać się cudów:)

Radosław Cis

2013-07-19
Szybko, sprawnie, bardzo dobra cena i jakość. Polecam

Zbigniew

2013-07-08
Sklep jest OK. Zamówiłem okulary chromatyczne. Kiedyś już takie miałem i byłem bardzo zadowolony. Kupione okulary trochę słabo się przyciemniają. Może wynika to z tego, że poprzednio miałem soczewki szklane, a plastik może się gorzej pokrywa. Ale myślę że po prostu za cienka warstwa chromatyczna. Ale w sumie polecam ten sklep.

Jerzy Lorenc

2013-06-23
okulary które zamówiłem są bardzo dobre, ceny oprawek i szkieł są naprawdę atrakcyjne. Zamówienie zostało szybko zrealizowane i jestem zadowolony z jego efektu. Odpowiednio dobrane szkła. Nie raz TU zamówię okulary.

Kamil Gajda

2013-06-22
Zamówienie zostało szybko zrealizowane.Okulary dobrze leżą a wyglądają lepiej niż na zdjęciach prezentowanych w przymierzalni. Ponadto zostały umieszczone w bardzo eleganckim, kolorowym etui. A poza tym konkurencyjna cena! Polecam.

Mirosław Dąbrowski

2013-06-09
Obsługa profesjonalna do tego niskie ceny i naprawde duzy wybór. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Aleksandra Nowacka

2013-05-13
Po raz kolejny zamówiłam okulary i jestem bardzo zadowolona. Można wybrać przyzwoite okulary w przystępnej cenie. Są podane bardzo szczegółowe informacje o oprawkach. Trzeba zwracać uwagę na wymiary oprawek, żeby nie zamówić okularów zbyt małych lub zbyt dużych do swojej twarzy.Realizacja bez zarzutu, dostawa bradzo szybka. Salon mi się bardzo podoba.Od dłuższego czasu kupuję okulary tylko w tym salonie i nadal będę z niego korzystać.

Krystyna G.

2013-05-11
Jestem bardzo zadowolona w zakupów w tym sklepie. Ceny są bardzo niskie(w przeciwieństwie do innych salonów), jakość równie dobra. Szybka realizacja zamówienia i przesyłka. Naprawdę polecam!!!

Klaudia K.

2013-05-11
Szybko ,sprawnie,profesjonalnie.Polecam!

Jerzy Kwiatkowski

2013-04-29
Jest to moje kolejne zamówienie i jestem bardzo zadowolona z okularów, a także z całego serwisu. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a jakość szkieł i oprawek była zgodna z i nformacjami i zdjęciami na stronie, a także z moimi oczekiwaniami. Polecam serwis, ja na pewno jeszcze skorzystam z usług salonu, zreszą już od dłuższego czasu kupuję okulary tylko w tym serwisie. Jest niedrogo, a jakość jest bardzo dobra.

Krystyna G.

2013-04-26
wszystko OK

Mariusz S

2013-04-22
Gorąco polecam usługi serwisu okularywsieci.pl. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Okularki zrobione szybko i solidnie. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz :)

Elżbieta Łyszkowicz

2013-04-20
Kupiłam okulary przeciwsłoneczne ze szkłami korekcyjnymi. Jestem w 100% zadowolona z zakupu. W ogóle nie widać że okulary mają szła korekcyjne. Dodatkowo są stylowe i dobrze wykonane.W końcu mogę nosić okulary przeciwsłoneczne mimo że mam wadę wzroku. Polecam

Ilona

2013-04-16
Jestem zadowolona z okularów. Wygląd oprawek jak na zdjęciu, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

Małgorzata Szatanik-Chrabańska

2013-04-15
Jestem bardzo zadowolona z okularów, to już moje kolejne zamówienie. Oprawki, szkła, wykonanie i realizacja zamówienia bez zarzutu.

Krystyna G.

2013-04-13
Kolejny raz szybko sprawnie profesjonalnie. Dziekuję

Tomasz Głąb

2013-04-08
Szybka i profesjonalna obsługa, czytelna i rzetelna strona internetowa pozwala dopasować okulary w najmniejszych szczegółach.

Agata Lewandowska

2013-04-08
Na początku miałem obawy, czy zakupione w Internecie okulary będą w porządku? Przecież nie poszedłem do punktu stacjonarnego i nie przymierzyłem oprawek. Jednak wymiary i opis przedstawiony na stronie (okularywsieci.pl) wystarczył żeby dobrać oprawki pasujące do mojej twarzy. Polecam zakup na tym portalu. Szybko, tanio i profesjonalnie. Kolejne okulary na pewno kupię w OkularywSieci.pl

Rafał W.

2013-04-05
Jest to kolejny zakup i po raz kolejny się nie zawiodłem zdecydowanie polecam zakupy na okularywsieci.pl

Bartłomiej Stefanowski

2013-04-05
Po raz kolejny otrzymałam świetne okulary w super cenie. Super oprawki,precyzja wykonania! Polecam!!!!

Julita P.

2013-04-05
cały proces zakupu bez zarzutów, a okulary i szkła nie różnią się zupełnie jakością od tych, jakie można kupić w droższych salonach optycznych, więc bardzo polecam sklep OkularywSieci.pl

Michał Kiełbasa

2013-04-05
Trafny zakup, towar zgodny z opisem, wykonanie solidne, polecam.

Sławomir Lasek

2013-03-25
jestem zadowolony z realizacji pierwszy raz kupiłem olulary przez internet super;)

Jarosław Brudniak

2013-03-23
błyskawiczna wysyłka, okulary takie jak na zdjęciu i w opisie, dobre szkła. Polecam!!

Małgorzata

2013-03-23
To chyba mój piąty albo szósty zakup w Okularach w Sieci. Udany - podobnie jak poprzednie. Polecam - tanio, w miarę szybko i solidnie. Kolejne szkła też sprawię sobie tutaj.

Anka Grzybowska

2013-03-19
Po raz kolejny super kontakt i świetne okulary.

Artur Mizielski

2013-03-19
Świetne oprawki i świetna obsługa.

Artur Mizielski

2013-03-15
Bardzo ładne i dobrze zrobione okularki. Szybka i precyzyjna robota. Polecam

Ewa Lisiewicz

2013-03-15
Dokonałem zakupu 3-ci raz. Jestem bardzo zadowolony z usługi - w tym z kontaktu z miłymi konsultantkami.

Piotr Janicki

2013-03-15
Bardzo polecam usługi serwisu OkularywSieci.pl. Dobrze wykonane okulary adekwatnie do ceny produktu. Szybka realizacja zamówień nawet przesyłki zagraniczne. przejrzysta strona internetowa pomagająca łatwo złożyć zamówienie i fantastyczna możliwość doboru oprawek w tzw. przymierzalni Jestem bardzo zadowolony z zakupionych okularów i na pewno będę polecać wszystkim znajomym serwis Okulary w Sieci...

Witold Wisniewski

2013-03-15
Profesjonalizm i dbałość o klienta oraz rzeczywiste zaangażowanie w obsługę sprawia, że się tego klienta zdobywa. Bardzo porządna firma. Polecam!

Drota Łuszpińska

2013-03-15
Drugie okulary i drugi raz pełne zadowolenia. Polecam.

Rafał

2013-02-27
Okulary dokładnie takie jak miały być, wysyłka i wykonanie ekspresowe, kompetentna pomoc i stały kontakt sprawiły, że na pewno wrócę tu jeszcze nie raz :) Polecam każdemu! Tanio, dokładnie i szybko!

Marta Szymonek

2013-02-24
Trzy pary okularów, też przekładka szkieł w oprawkach własnych, wszystko super. Szybko, sprawnie, zadowolenie klienta. Jasno, przejrzyście i profesjonalnie. Tak trzymać a klienci będą wdzięczni.

Roman H

2013-02-15
Expresowa realizacja,bardzo dobra cena,eleganckie wykonanie gorąco polecam taką forme zakupu w TEJ FIRMIE.

Henryk Kozioł

2013-02-08
Zapraszam innych po okulary

Ryszard Śliski

2013-01-21
Zamawianie w tym sklepie jest przyjemnością. Otrzymujesz produkt jaki zamawiasz i o dziwo wyglada ładniej jak w prezentacji .Super. Pozdrawiam i polecam firmę bez obaw.

Waldemar Barbachowski

2013-01-20
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Gorąco polecam.

Adam Gruzielewicz

2013-01-14
Okulary kupowałam dla taty i niestety okazały się nie dobre ale oczywiście nie było problemu z wymianą wszystko szybko sprawnie i BEZ PROBLEMÓW wspaniała obsługa to juz 2 para okularów jestem zauroczona tym serwisem.

Dorota Żachowska

2013-01-13
Okulary w Sieci to po prostu profesjonalizm. Jakość wykonania, termin dostawy oraz cena - super. Serdecznie dziękuję i polecam.

Małgorzata Lefek

2013-01-11
Jestem zadowolony za sprawne, fachowe i szybkie wykonanie mojego zlecenia. Bardzo przydatna dla laika jest przymierzalnia okularow. Goraco polecam korzystanie z uslug "okularywsieci".

Tadeusz Maslach

2013-01-11
Okularywsieci to zaufana firma dostarczjąca okulary wysokiej klasy po niskich cenach o czym przekonałem sie już trzeci raz.Zakup szybki bez problemu z ciągłą ionformacją mail-ową o etapie realizacji zlecenia. Takie okulary jak dotychczas zakupiłem u normalnego optyka kosztują od 100% do 200 % więcej. Firma GODNA polecenia. Pozdrawiam Adam Tramś

Adam Tramś

2012-12-17
Jestem bardzo zadowlona z zakupów. Okularki zrobione szybko i solidnie do tego rok gwarancji - warte swojej ceny.

Aneta Chomicz-Rutkowska

2012-12-15
Zakup uważam za udany. Okulary, które wybrałem, dzięki "przymierzalni" dobrze pasują. Soczewki najwyraźniej też zostały dobrze osadzone bo czuję się w nich przy pracy komfortowo.

Grzegorz Surdziel

2012-12-14
Profesjonalność,miły kontakt i błyskawiczna wysyłka.

Beata Krzemińska

2012-12-11
Obsługa w sklepie internetowym sprawna i zadowalająca - szybka realizacja zamówienia, okulary zgodne z oczekiwaniem. Dziękuję. Andrzej Czajkowski

Andrzej Czajkowski

2012-12-10
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym okularywsieci.pl - atrakcyjne ceny, dobra jakość oprawek i szybka realizacja zamówienia. POLECAM

Anna Małocha

2012-12-08
Korzystam ze sklepu już nie pierwszy raz. Sklep bardzo przyjazny dla klientów. Bardzo duży wybór oprawek i soczewek i bardzo niskie ceny. Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Polecam wszystkim.

Ewa Reich-Marias

2012-11-23
Okulary są cudowne. Lepsze niż od tradycyjnego optyka.Polecam!

Danuta Załóg

2012-11-23
Zamówiłam tutaj 2 fantastyczne pary okularów, wysyłka szybka, a okulary cudne.Polecam!

Danuta Załóg

2012-11-16
Tanio, szybko, profesjonalna obsługa okulary wykonane solidnie :) nic dodać nic ująć :) Polecam Serdecznie.

Tomasz

2012-11-13
Dobra jakość, dobra cena, szybka wysyłka. Polecam.

Łukasz Szejba

2012-11-12
Dziękuje za transakcję. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty Państwa sklepu, ponieważ jestem bardzo zadowolona z okularów i przebiegu realizacji zamówienia.

Joanna Lorkiewicz

2012-11-10
Jestem zadowolony. Otrzymałem bardzo szybko zamówione okulary, bez wychodzenia z domu. Dobry kontakt ze sprzedającym. Dziękuję.

Stanisław W.

2012-11-10
Są to już moje kolejne okulary zakupione w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania i szybkości obsługi. Okulary są dobrze dopasowane, nie wymagają regulacji. Same plusy:) Zdecydowanie polecam.

Ilona J

2012-11-06
Jestem zadowolony z zakupu, dobra jakoś, niska cena, wszystko przebiega sprawnie od zamówienia do otrzymania przesyłki. Gorąco polecam.

Ryszard Czekajło

2012-11-03
To są moje pierwsze okulary i jestem w 100% zadowolona! Szybka i bezpieczna wysyłka, atrakcyjna cena i miła obsługa! Gorąco polecam

Monika Milczarek

2012-10-23
Bardzo profesjonalna obsługa Klienta, możliwość zamówienia oprawek drogą internetową, przystępne ceny. Jeżeli ktoś nie jest zdecydowany gdzie zamówić okulary - polecam ten salon optyczny.

Ewa Niewczas

2012-10-15
Pierwsze okulary zakupiłem na tej stronce troszkę z lekką obawą, która zresztą była bezpodstawna,teraz ponowne zakupy dla rodziny i też 100%zadowolenie.Mogę polecić z czystym sumieniem OkularywSieci.Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego :)

Grzegorz

2012-10-13
Dobra obsługa, towar jaki chciałem, dobra jakość, szybka wysyłka. Polecam

Janusz

2012-10-12
Po raz, kolejny robię zakupy w tym sklepie i nie mam zamiaru go zmieniać. Okulary super, a najlepszy jest kontakt i podejście do klienta. Perfekcja w każdym calu. Polecam gorąco każdemu, kto chce kupić okulary. Brawo! Tak trzymać!

Dorota Sydoriak

2012-10-01
Szybka obsługa, uprzejmy kontakt, super okulary. Serdecznie polecam, na pewno skorzystam w przyszłości.

Katarzyna Rutkowska

2012-09-29
Do wszystkich sceptyków - nie obawiajcie się zamówienia internetowego. Cieszę się, że obdarzyłem sklep "Okulary w sieci" zaufaniem. W zamian otrzymałem profesjonalną usługę i produkt wysokiej jakości.

Marcin Rzepnicki

2012-09-21
Fachowa obsługa

Fordon

2012-09-14
Szybko, Sprawnie, Zgodnie z opisem, Towar Super,Polecam 100%

Przemysław

2012-09-14
Profesjonalna, mila i elastyczna obsluga. Polecam. To juz moje 2 okulary kupione w okularywsieci.pl.

Radoslaw Cichosz

2012-09-14
Zamówienie zrealizowane szybko i dobrze. Same pozytywy: cena, jakość, szybkość. Na pewno skorzystam kolejny raz.

Małgorzata B

2012-09-08
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.Zamówiłam już 3 razy okulary i jestem bardzo zadowolona.

Joanna Kowalik

2012-09-05
Witam, jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Oprawki są rewelacyjne, zdjęcia nie oddały ich uroku. Również szkła i cała usługa bez zarzutu. Poleciłam stronę znajomym. Dziękuję

Justyna

2012-08-31
Okulary zrobione szybko,tanio i dobrze.

Mariusz Rutkowski

2012-08-28
Okulary bez zarzutów. Szybko, sprawnie, polecam. Jacek K.

Jacek Krasowski

2012-07-27
Wszystko perfekcyjne. Nawet taki upierdliwiec jak ja nie może się do niczego doczepić. 10/10

Damian Szmajser

2012-07-13
Dość szybko sprawnie zrealizowanie zamówienie.

Dorota

2012-07-13
Zamawiałam okulary przeciwsłoneczne, bardzo miła i fachowa obsługa, która kontaktuje się bezpośrednio. Szybko i sprawnie, dobra jakośc okularów, polecam.

Anna Kierat

2012-07-11
Jestem zadowolona z zakupu, choć początkowo obawiałam się zakupu okularów przez Internet. Niepotrzebnie! Udało mi się kupić ładne okulary w super niskiej cenie! Polecam z czystym sumieniem!!!

Renata P.

2012-07-08
Szybka wysyłka, okulary solidnie wykonane, bez jakichkolwiek wad,są bardzo twarzowe i lekkie.Dziękuję za tak szybką i sprawną obsługę, szybko wszystko można załatwić, pełny profesjonalizm.

Karolina Tomczak

2012-07-07
Szybko , sprawnie i fachowo . Polecam wszystkim i pozdrawiam .

Tomasz Kwiatkowski

2012-06-28
Jestem zadowolony bardzo. Okulary szybko i sprawnie okulary dotarły do mnie . Obsługa miła i rzeczowa . Nosiłem je na nosie w Gruzji przez 22 dni.

Zbigniew N.

2012-06-24
Zakupy w sklepie bardzo udane,okularki super ,konkurencyjne ceny,polecam.

elzbieta hołda

2012-06-22
Szybko i sprawnie gorąco polecam.

marzena kowalska

2012-06-22
KupiŁem najtańsze okulary pierwszy raz aby przetestować czy można kupić okulary przez internet. Nie spodziewałem się tak dobrego rezultatu. Okulary pasują I widzę przez nie dobrze. Na pewno jeszcze powrócę.

kk

2012-06-05
Miła, szybka i fachowa obsługa. Okulary lekkie i dopasowane, a ceny niskie. Jestem bardzo zadowolony, bo zakup był bardzo udany. Polecam zakupy w sklepie okularywsieci.pl

Mirosław Romaniuk

2012-06-03
To już moja trzecia para okularów w tym sklepie - tym razem słoneczne z korekcyjnymi szkłami . Jestem bardzo zadowolona- zarówno z ceny jak i szybkości realizacji , obsługi i jakości okularów . Polecam serdecznie wszystkim okularnikom ;-)))

Ania L.

2012-06-02
Kuluary, pomimo rewelacyjnie niskiej ceny, są bardzo pożądne i stylowe. Firma fachowa, dobry kontakt, powiadomienie o stanie zamówienia. Generalnie same plusy. Polecam.

Stanisław Szczypuła

2012-05-20
To juz 2 okularywsieci:) jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim kupno tutaj niedrogich okularow:)

Monika P

2012-05-18
Jestem zadowolona z zakupu. Polecam!

Ilona J

2012-05-14
Okulary zrealizowane bardzo szybko, fajna oprawka jak na zdjęciach. Niestety skandaliczna jakość montażu szkieł - jedno odstaje od góry ramki trochę a drugie bardzo. Szkoda

Dorota Fronczyk

2012-04-28
Profesjonalna obsługa

Sławomir Fordon

2012-04-22
Korzystna oferta , solidne wykonanie zamówionych okularów.Jestem usatysfakcjonowany :-)

Marian Chrustek

2012-04-21
Fotografie dokładnie odzwierciedlają rzeczywistość. 100% satysfakcji!!!

xxxyyyzzz

2012-04-14
Szybka realizacja, dobre ceny, darmowa wysyłka. Polecam!

Arek Tobiasz

2012-04-13
Okulary świetne, doskonały kontakt. Polecam !

Artur Mizielski

2012-04-04
Szybko i tanio duży wybór oprawek dobrej jakości polecam.

Adam Ggolewski

2012-04-02
Jestem Bardzo Zadowolony z zakupu u Państwa i obiecuje że niedługo powtórzę tą czynność!

Bartczak Maciej

2012-03-31
Zamówienie zrealizowane szybko i zgodnie z zamówieniem. Wszystko OK, bez uwag.

Tomasz Brzozowski

2012-03-31
Zamówione okulary do czytania, wg recepty od okulisty, dopasowane na podstawie własnego zdjęcia - szybko i prosto, w ciągu kliku dni dostarczył kurier. Leżą świetnie, w zestawie ściereczka i futerał, jestem bardzo zadowolona. Model na żyłce, szkła antyrefleks - cena ok.200zl za całość - nie wierzyłam, że to działa, zaryzykowałam i jestem bardzo mile zaskoczona. Polecam.

Dorota Tarnawska

2012-03-30
jestem zadowolony z realizacji recepty, w salonie optycznym na mieście zapłacił bym około 40% więcej. polecam.

Tomasz Napor

2012-03-30
Optyk rewelacja ,wszystko solidne,bardzo szybko i za bardzo dobre pieniądze,wszystkim polecam

Andrzej Warlewski

2012-03-05
Jestem mile zaskoczona jakością okularów. Trochę sceptycznie podchodziłam do zakupu, ale warto było. Myślę, że jeszcze nie raz zrobię tu zakupy. Pozdrawiam i szczerze polecam.

Bożena Ryszkowska

2012-03-02
Oprawki i szkła są dokładnie takie,jak zamówiłam,jestem zadowolona z transakcji.Wszystkim polecam!!!

Alicja Pietruszkiewicz

2012-02-27
Jestem bardzo zadowolona z okularów i serwisu. Zamówiłam już kilka razy okulary i wszystkie są bardzo ładne i dobrej jakości, a cena nie jest wygórowana. Zamówienia są realizowane bradzo szybko. Jest dość duży wybór oprawek, zarówno tradycyjnych jak i aktualnie modnych. Na pewno będę jeszcze korzystać z serwisu.

Krystyna Gradek

2012-02-24
Jestem bardzo zadowolona z okularów. Są śliczne i idealnie dobrane. Polecam Salon Okulary w Sieci z prawdziwą przyjemnością:) SUPER SKLEP !!!

Joanna

2012-02-07
Jestem zadowolona z serwisu. Oprawki są dobrej jakości, w przystępnej cenie i takie jak się spodziewałam. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i okulary przysłane w ciągu kilku dni. Na pewno skorzystam ponownie z serwisu.

Krystyna Gradek

2012-02-03
Jestem bardzo zadowolony z zakupu okularów w waszym wirtualnym salonie optycznym jest to mój pierwszy zakup i na pewno w najbliższym czasie dokonam kolejnych zakupów polecam bardzo każdemu zakup w tym salonie optycznym

Tomasz Franecki

2012-01-27
Jestem zadowolony z zakupów w okularywsieci.pl,można zaoszczędzić pieniądze.

Robert Milczarek

2012-01-27
Jakość usług bardzo wysoka ale niestety ceny oprawek poszybowały mocno w górę .

Jarosław Bała

2012-01-27
Profesjonalnie i niedrogo. Jestem zadowolony! POLECAM !!!

Janusz

2012-01-19
Transakcja bardzo profesjonalna. Czas realizacji 4 dni robocze. Okulary zgodne z zamówieniem i dobrej jakości.

Grzegorz Kacprzak

2012-01-13
fachowa obsługa

Sławomir Fordon

2012-01-13
Witam, po raz kolejny dokonałem zakupów i ponownie jestem b. zadowolony. Transakcja bardzo profesjonalna; ponadto szybko. Okulary zgodne z zamówieniem i w dobrej jakości Piotr Wawrzeńczak

Piotr Wawrzeńczak

2012-01-03
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Zamawiałam dwa razy i za każdym razem przesyłka bardzo szybko doszła. Polecam zakupy w firmie Okulary w Sieci

Iwona Krzysztofik

2011-12-31
Bardzo ladne okulary w MEGA dobrej cenie. taniej nie znajdziesz. No i bardzo szybki serwis. POLECAM w 100% 100%

Monika P

2011-12-20
Dziękuje za dostawę trzeciej już pary okularów zamawianej w OKULARYWSIECI.PL, za kazdym razem dostawałem okulary szybko , bez żadnych problemów i zgodnie z zamówieniem. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę.

Jan Dutkiewicz

2011-12-19
Wszystko w najlepszym porządku.Okulary super ! Bardzo szybka dostawa. Polecam.

Tadeusz

2011-12-19
Zamówione okulary dotarły w 4 dni,przesyłka z Poczty Polskiej (płatne z góry 10zł) okulary pasują; jestem zadowolony. Świetna opcja szkieł plastikowych w cenie oprawek; dzięki temu można kupić bardzo tanio (w porównaniu z optykiem) okulary :) Pozdrawiam - sklep OkularywSieci.pl polecę na pewno znajomym ;)

Klient OkularywSieci.pl

2011-12-09
Witam Szczerze polecam Okulary w Sieci. Już drugi raz zamówiłam tu okulary i jetem bardzo zadowolona. Miły kontakt i profesjonalne wykonanie a do tego w atrakcyjnych cenach. Polecam jeszcze raz !

Katarzyna Gacek

2011-12-05
Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej transakcji, pełny profesjonalizm i bardzo szybka realizacja zamówienia. Pozdr

Wita

2011-11-26
Obawiałem się czy dobrze dobiorę,ale jest SUPER.Dobra jakość,tanio i szybko.Na pewno zostanę stałym klientem.GORĄCO POLECAM!

Andrzej Przyłoga

2011-11-23
Ekspresowa realizacja zamówienia, okulary zgodne z wybranymi parametrami. Jednym zdaniem: Sklep naprawę gony polecenia.

Piotr Byczek

2011-11-19
Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam.Realizacja błyskawiczna , a jakość super.Jestem stałą klientką.

Joanna Kowalik

2011-11-19
Jestem bardzo zadowolona, okulary są dopasowane i zgodne z opisem a a najważniesze są tanie.Polecam.

Joanna Ludwiczak

2011-11-16
To już drugi zakup w tym salonie optycznym. Okulary dostarczył kurier 3 dni po złożeniu zamówienia. Ceny jakie są każdy widzi-przyjazne. No i olbrzymi wybór. Może nie wszyscy zechcą w ten sposób realizować zlecenia na okulary. Ale jeśli ma się receptę od okulisty, albo wie się jakie okulary chce się zamówić( ja tak miałem) to ryzyko, że coś będzie nie tak jest takie jak w salonach na mieście. A tu mamy dostawę gratis i bez wychodzenia z domu. Wygląda więc, że nie było to ostatnie zlecenie w tym salonie.

Mirosław Bebak

2011-11-12
Fajnie, szybko, tani i przyjemnie. Jedyny minusik to brak możliwości dopasowania oprawki do swojej kanciastej głowy ;-) Polecam!

Arek Prokopiuk

2011-11-02
jastem zadowolny z otrzymanych okularów szybko dostarczone polecam

rybka

2011-11-02
Z okularów jestem zadowolona. Wszystko załatwione szybko, sprawnie. Ceny bez porównania z tymi u optyków.Ogólnie polecam.

Mariola Jędraszczyk

2011-10-31
Świetny kontakt z obsługą sklepu. Dziękuję Pani Agnieszko za pomoc.Pełen profesjonalizm. Polecam

Paweł Skupień

2011-10-28
Nie spodziewałam się, że okulary dotrą tak szybko. Mam jednak zastrzeżenia co do sposobu pakowania. Koperta była naderwana i niewiele brakowało by okulary z niej wypadły. Wiem, że to wina przewoźnika a nie sklepu ale na przyszłość moglibyście rozważyć pakowanie okularów w pudełka, zwłaszcza gdy wysyłane są za ocean. Same okulary bez zastrzeżeń.

Magdalena Gwiazda

2011-10-17
już drugi raz dokonałam tu zakupu i na pewno pozostanę stałym klientem!! Okulary piękne, idealnie dobrane, obsługa szybka , cena super. polecam zakupy tutaj pozostałym,,,,

Anna Skrok

2011-10-17
już drugi raz dokonałam tu zakupu i na pewno pozostanę stałym klientem!! Okulary piękne, idealnie dobrane, obsługa szybka , cena super. polecam zakupy tutaj pozostałym,,,,

Anna Skrok

2011-09-29
Bardzo dobrze i szybko. Polecam!

Teresa G.

2011-09-25
Fachowa obsługa

Sławomir Fordon

2011-09-16
Tanio, szybko i dobrze. Wszystkie te słowa należy podkreślić grubą kreską. To już druga para moich okularów zakupionych w OkularachwSieci. Wszyscy mogą być pewni komfortu związanego z używania okularów wykonanych w tym zakładzie optycznym. Polecam!

Josef Meyer

2011-09-10
Usługa zrealizowana zgodnie z moimi oczekiwaniami .Jakośc okularów na dobrym poziomie .

Ryszard Hryniewicz

2011-09-07
Zawsze z czystego lenistwa nie dodaję swoich recenzji ponieważ uważam, że jeżeli ktoś coś dobrze robi to powinno być to normą. W tym przypadku nagła awaria moich dotychczasowych okularów zmusiła mnie do znalezienia nowych okularów.Znalazłem je w sieci. Nie spodziewałem się, że ich zakup jest tak prosty i efektywny. Wybrałem, przymierzyłem, kupiłem. Najbardziej zdziwiony byłem gdy włożyłem je na "nos". Pasowały jak ulał. Nie musiałem nawet regulować "nosków". Za cenę kupionych tu okularów, etui i chusteczki do czyszczenia okularów, w tzw. sieciówce co najwyżej mógłbym zbadać tylko wzrok. Gorąco polecam!

Andrzej Bystrzejewski

2011-09-01
Zadowolone! zadolone :) razem z mamą zaopatrzyłyśmy się w okularki i jesteśmy w pełni usatysfakcjonowane :) tanio, szybko :) Bardzo miła obsługa. Polecam!

Monika Haimann

2011-08-29
Lubie nowości i może dlatego zaciekawiła mnie taka forma doboru i kupna okularów korekcyjnych. Początkowo sadziłem, że sobie nie poradzę, ale gdy wgłębiłem się w opisy i instrukcje, to dobór okularów okazał się dziecinnie prosty. Poza tym zyskałem wiedzę, szczególnie na temat doboru oprawek, że żaden optyk nie wciśnie mi już za dużych lub za małych oprawek. A gdy jeszcze porówna się ceny, to uważam, że moja ciekawość nowości została nagrodzona.

Jan M

2011-08-29
Witam! Jestem bardzo zadowolona z zakupionych okularów, cena przystępna, szybka dostawa, łatwe zamówienie i jeszcze prezenty w postaci etui i mikrofazy.

Violetta Prudlak

2011-08-26
Witam ja jestem zadowolona z zakupionych okularów szybko bez problemów i co najważniejsze w bardzo przystępnej cenie polecam.

Bożena Wierzbicka

2011-08-24
Bardzo dobry i miły kontakt ze Sklepem, profesjonalna obsługa, sprawna realizacja, okulary świetnie się sprawdzają i spełniają swoją role a do tego za nie wielką kwotę są walorem estetycznym. Warto korzystać z serwisu! Polecam!

Magdalena Czyżowska

2011-08-23
Jestem bardzo zadowolona z usług. Zamówiłam już drugie okulary. Zostały szybko wykonane, zgodnie ze zleceniem. Bardzo dobry natychmiastowy kontakt telefoniczny z obsługą serwisu. Bardzo dziękuję i polecam.

Emilia Szafarz

2011-08-15
Przemiła obsługa, szybka realizacja zamówienia, za miesiąc wymiana szkieł więc na pewno się odezwę.

Grażyna Kempczyńska

2011-07-31
100% zadowolenia z okularków. W moim mieście za prawie identyczny model wraz z soczewkami musiałbym zapłacić 330 zł, tu wraz z wysyłką, sznureczkiem i etui zapłaciłem 102 zł. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie oraz wszechstronna i wyczerpująca pomoc w doborze.Jednym słowem pełen profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam wszystkim. Dziękuję i pozdrawiam.

Robert Chojecki

2011-07-27
Usługa wykonana profesjonalnie. Nie jestem zadowolony z okularów. Uważam, że żle dobrałem oprawki do twarzy. Wydaje mi się, że tego typu usługę powinienem dokonać u "normalnego" optyka. Nie miałem doświadczenia w tych sprawach. Może następnym razem będzie lepiej. Dziękuję i Pozdrawiam

Marek Morajka

2011-07-23
Fachowo, szybko, polecam...

Piotr Beczak

2011-07-22
Profesjonalna i miła obsługa .Polecam

sławomir fordon

2011-07-22
Polecam bardzo gorąco OkularywSieci.pl . Okulary zrobione jak najbardziej profesjonalnie. Na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości ! Pozdrawiam !

Katarzyna Jaksik

2011-07-19
Jak zwykle szybko, solidnie, okulary bardzo dobrej jakości, w świetnej cenie. Polecam!

Agnieszka Niziołek

2011-07-15
Pierwszy raz pełne zadowolenie z zakupu okularów . Polecam i pozdrawiam.

Rafał Papuga

2011-07-08
Opinia jak najbardziej pozytywna.Okulary pasują idealnie,czas realizacji bardzo krótki.Naprawdę polecam!!!

Joanna Kowalik

2011-07-08
Szybko.Tanio.Solidnie.POLECAM.

Mariusz R.

2011-07-04
Szybka dostawa. Okulary zgodne z zamówieniem.

MK

2011-07-02
Bardzo dziękuję za bardzo sprawne zrealizowanie zamówienia,okulary są bardzo twarzowe i nie mogę w to uwierzyć,że mój zakup jest trafiony w dziesiątkę,bez wcześniejszego mierzenia.Super,że Państwo zamieszczają tak dokładny opis i wymiary okularów w swojej ofercie.pozdrawiam aneta

aneta tryhubczak

2011-07-02
Okulary, które otrzymałam są wykonane na wysokim poziomie, o wiele lepiej prezentują się "na żywo" niż w internecie. Plus za bardzo przystępne ceny.

Katarzyna Pietruszewska

2011-07-01
Profesjonalna i bardzo uprzejma obsługa klienta. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Jednym słowem, POLECAM !!!

Kuba Brzeziński

2011-07-01
Fachowa, szybka obsługa. Konkurencyjna cena! Polecam!

Joanna Włodarczyk

2011-06-28
Okulary w rewelacyjnej cenie nie widzę różnicy w stosunku do zakupionych w "stacjonarnym" zakładzie optycznym będę polecał znajomym

Sławomir Mielczarek

2011-06-25
Kolejny raz pełne zadowolenie z zakupu okularów w sieci. Pozdrawiam

Jarosław B

2011-06-24
Fantastyczny sklep.Perfekcyjny profesjonalizm,najwyższy poziom usług i elastyczność.Doskonały kontakt. Wzór i wzorzec dla handlu w sieci.Kupowałem w wielu sklepach internetowych w US i w UE.Sklep < okularywsieci.pl> to poziom światowy.

Zbigniew Rydzak

2011-06-16
Realizacja zamówienia przeprowadzona sprawnie i rzetelnie, kontakt z firmą super - możliwość wyjaśnienia wszystkich wątpliwości. Przesyłka zrealizowana bardzo szybko. Bardzo miła obsługa !

Jacek Rybarczyk

2011-06-14
Miła obsługa, fachowa realizacja zamówienia.

Darek R.

2011-06-13
Solidna firma szybka realizacja zamowienia konkurencyjne ceny

Radosław Cichosz

2011-06-08
jestem bardzo zadowolona z zakupu dokonanego w tym sklepie internetowym.okulary zgodne z zamówieniem bez wychodzenia z domu i oczekiwania w kolejce, dużo tańsze niż u optyków, a jakość ta sama, realizacja zamówienia natychmiastowa.przed zakupem w tym sklepie odwiedziłam wiele salonów optycznych i mam rzeczywiste porównanie.za chwilę będę zamawiała następną parę.

anna dzwonek-żytki

2011-06-06
Polecam zakupy w sklepie Okularywsieci, bez problemu dobrałam dla córki okulary korzystając z przymierzalni. Szybka realizacja zamówienia i oczywiście dużo taniej niż u optyka.

Adriana Jakubs

2011-06-05
Szybka realizacja , szybka wysyłka i eleganckie okulary. Polecam!

Urszula

2011-06-03
Bardzo szybka realizacja i wysyłka. Profesjonalne podejście. Dobry kontakt. PEŁEN PROFESJONALIZM

Michał Szefer

2011-05-25
Obsługa profesjonalna....okulary rewelacyjne...doskonała jakość. Dziękuję bardzo i szczerze polecam wszystkim.

Małgorzata Wojtyła

2011-05-21
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych okularów,polecam zakupy w ,,Okulary w Sieci"

KASIA GUDER

2011-05-21
Kupiłam tutaj już 4 okulary i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona zarówno z okularów jak i obsługi. Tutaj jest mój OPTYK.

Anna

2011-05-20
Zamówiłem okulary słoneczne o mocy szkieł -5.5. Przesyłka doszła po 5 dniach (był weekend). Super zabezpieczona. Okulary zrobiono tak, jakbym był osobiście u optyka. Trochę się obawiałem, ale jak widać - niepotrzebnie. Dla zapracowanych (i nie tylko)- można polecić z czystym sumieniem. I na dodatek mają ciekawe ceny.

Mirosław Bebak

2011-05-17
Realizacja zamówienia na poziomie bardzo dobrym, miły, rzeczowy kontakt i szybka przesyłka. Okulary wykonane zgodnie z receptą. Świetny pomysł z przymierzalnią online i poradami. Dzięki temu mam okulary idealnie dopasowane do twarzy. Polecam!

Agnieszka Górecka

2011-05-16
Realizacja zamówienia przeprowadzona sprawnie i rzetelnie, kontakt z firmą super - możliwość wyjaśnienia wszystkich wątpliwości. Przesyłka zrealizowana bardzo szybko. Okulary czekają tylko na dopasowanie u optyka. Naprawdę firma godna polecenia!!!

Gaza Magdalena

2011-05-16
Swietnie wykonane okulary w atrakcyjnej cenie. jestem zachwycona i bardo polecam!

Emilia Szafarz

2011-05-16
Kolejny zakup w tym sklepie również udany. Oprawki bardzo ładne. Obsługa szybka, profesjonalna i godna polecenia.

Ewa Junkier

2011-05-14
W taki sklepie z przyjemnością robi się zakupy. Sprawnie i bardzo szybko.Już poleciłam znajomym. A ja na pewno będę stałą klientką.

Ewa Reich-Marias

2011-05-13
Świetne okulary, mąż jest zachwycony.Szybka dostawa, wykonanie bez zarzutu.Z czystym sumieniem mogę polecić okulary zakupione w OkularywSieci.pl.Pozdrawiam i dziękuję

Jolanta Stawarz

2011-05-13
Okulary bardzo ładne, lekkie, idealnie dopasowane. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wysoka jakość w dobrej cenie. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka-wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka realizacja. Polecam w 100%

Helena Pawlak

2011-05-13
POLECAM.OKULARY ŁADNE SOLIDNIE OSADZONE SZKŁA NASTĘPNE RÓWNIEŻ BĘDĘ ZAMAWIAĆ W TYM SKLEPIE

JOANNA STĘPIEŃ

2011-05-08
To moje pierwsze i udane zamówienie. Jestem bardzo zadowolony z szybkiej i solidnej realizacji zamówienia. Miła obsługa klienta.Oceniam firmę na profesjonalną i konkurencyjną cenowo.Warta polecania. Pozdrawiam. Józek

Józef Łoziak

2011-05-02
Polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa profesjonalna. Bardzo szybko przysłano mi okulary. Są idealne a oprawki śliczne.

Ewa Junkier

2011-04-30
Jestem bardzo zadowolony, na pewno jeszcze skorzystam, POLECAM

Robert Jopek

2011-04-30
Pierwszy raz skorzystałem z internetu w celu zrobienia okularów i krótko mówiąc : Wzorowy kontakt, Ekspresowa wysyłka, Okulary zrobione bardzo dobrze. Wypada tylko podziękować i polecić "Olulary w Sieci" innym.

Sławomir Kozikowski

2011-04-18
Zamówienie złożyłem w niedzielę, a gotowe okulary otrzymałem już w piątek - są zrobione bardzo starannie. Oczywiście będę musiał odwiedzić zakład optyczny, aby dopasować oprawy, ale jest to zupełnie zrozumiałe. Pewnie będę jeszcze w przyszłości korzystał z usług Państwa firmy:) Szkoda tylko, że istnieją pewne ograniczenia związane z mocą soczewek (ja na przykład, przy mojej wadzie wzroku /-6; cyl. -1,25/ nie mogę zamówić korekcyjnych okularów słonecznych ani barwionych...).

Janusz Grobelny

2011-04-17
Profesjonalna obsługa,bardzo miły kontakt.Błyskawiczna dostawa.Pozytywne zaskoczenie.Polecam wszystkim!!!!!! Dziękuję.

Aurelia Nowopolska

2011-04-09
Opinia moja jest jak najbardziej pozytywna.Możliwość wybrania online oprawek i przymiarka jest super.Wysyłka była błyskawiczna. SUPER SKLEP !!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję

Andrzej Chrzanowski

2011-04-08
Jestem bardzo zadowolona zarówno z szybkości dostawy. Również bardzo dziękuję zespołowi OkulatywSieci.pl za pomoc w doborze oprawek. U zwykłego optyka źle dobrano oprawki do kształtu mojej buzi, a tu pomoc okazała się bardzo przydatna. Oprawki są piękne i w końcu czuję się piękna również w okularach. Na dodatek wydałam tylko około 100zł, podczas gdy u optyka wydałabym ponad 500zł. Dla mnie to wielka różnica. Polecam!

Ilona J.

2011-04-03
Miła i profesjonalna obsługa. Polecam

Sławomir Fordon

2011-03-25
Jestem zadowolony z jakości i realizacji zamówienia .Polecam

Arkadiusz Smusz

2011-03-25
Okulary kupowałam dla córki,są to jej pierwsze okulary wiec nie bardzo znam się na wymiarach oprawek itp.Bardzo pomogły mi wskazówki zamieszczone na stronie salonu .Córka przymierzyła mnóstwo oprawek w przymierzalni i dzięki temu teraz wygląda ślicznie i jest zadowolona.Ja również jestem bardzo zadowolona bo wydałam dużo mniej pieniędzy niż w salonie .Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy w tym salonie.Bardzo polecam wszystkim niezdecydowanym.

Beata Czarnecka

2011-03-25
Nie tylko wiedza o okularach ale i solidnośc i szybkosc realizacji to atuty tego sklepu-polecam

Krzysztof Purski

2011-03-25
100% satysfakcji polecam wszystkim .Warto kupować okulary w tej firmie.

Arkadiusz Smusz

2011-03-21
Bardzo dobra obsługa, oprawki oraz szkła bardzo dobrej jakości w dobrej cenie. Zdecydowanie polecam.

Grzegorz P

2011-03-20
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Termin realizacji to istna bajka - we wtorek wieczorem zamówiłam, w środę rano dostałam mail, że pieniądze doszły, a w czwartek, że okulary już zostały wysłane!! Poza tym okulary dokładnie takie jak na zdjęciu, futerał i ściereczka także w porządku. Szczerze polecam zakupy na stronie. Dziękuję za tak fachową obsługę i pozdrawiam całą ekipę Sklepu :)

Ania Chojnowska

2011-03-12
Super towar, super obsługa , wszystko super - pełny profesjonalizm w obsłudze klienta, dziękuję i polecam!

Roksana Urbaniak

2011-03-11
Zamówiłam już 2 pary okularów i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług OkularywSieci. Bardzo profesjonalna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia. ZDECYDOWANIE POLECAM!

Monika O.

2011-03-10
Jak zwykle wszystko przebiegło bardzo sprawnie, okulary wykonane fachowo, osie prawidłowe (noszę cylindry) oprawki zgodne z opisem. Zlecenie zostało zrealizowane błyskawicznie. Polecam!

Krzysztof K.

2011-03-07
świetna strona (przymierzalnia), profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, rabaty na przyszłość :) Polecam!

Ewa Marciszyn

2011-03-01
Wspaniały kontakt.Okulary bardzo dobrej jakości. Polecam wszystkim Na pewno jeszcze nie raz wybiorę tu okulary

Sławomi Szulc

2011-02-27
Profesjonalna obsługa jak i wykonanie okularów.Dla porównania 2 lata temu skorzystałam z usług Vision Express nie dość,że mimo wyboru oprawek za cenę z niższej półki i tak ostatecznie okulary kosztowały prawie 500zł(!!!),włożone zaledwie w papierową kopertkę.Dlatego jestem pod wrażeniem,że w OkularachwSieci za taką atrakcyjną cenę otrzymałam również pokrowiec i mikrofibrę.Polecam w 100%!!!

Edyta Węglińska

2011-02-25
Sklep godny polecenia ;) Okulary dotarły w praktycznym etui starannie owiniete ściereczką z dołączonym paragonem a wszystko w dobrej cenie :) Pozdrawiam

Daniel

2011-02-24
Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji .Bardzo miły kontakt i szybka wysyłka .Okulary rewelacyjne za nieduże pieniądze! GORĄCO POLECAM

Joanna Rólkiewicz

2011-02-18
Jestem bardzo zadowolony z usługi i mogę z czystym sumieniem polecić niezdecydowanym klientom sklep i usługę! Tanio, solidnie i szybko!

Janusz Wiertel

2011-02-18
100% zadowolenia z zakupów na portalu Okulary w Sieci. Tanio i szybko po prostu polecam !!!!

Jarosław .B.

2011-02-18
Jestem bardzo , bardzo zadowolona z szybkości realizacj i jakości zamówionych okularów. Zanówiłam 2 pary i już wiem ,że na tym nie koniec. Wasz sklep będę gorąco polecać wszystkim znanym mi "okularnikom" . Naprawdę warto ! Dostarczonym produktom nic nie można zarzucić . Pozdrawiam serdecznie .

Lilianna Leżańska

2011-02-15
Sprawnie, szybko i TANIO! Polecam.

Małgorzata M.

2011-02-12
Muszę przyznać, że strona robi wrażenie, a sklep daje duże możliwości wyboru. Szybkość usługi i jakość są O.K. Niestety wadą jest mimo wszystko kupowanie do pewnego stopnia w ciemno - bez przymiarki - co nie jest wadą sklepu, ale marketu przez internet - i zapewne gdybym kupował okulary do noszenia chyba bym się nie zdecydował. Fakt że kupiłem najtańsze ramki i teraz jak ubieram okulary wydają mi się trochę za bardzo delikatne. A może to plus, że będę musiał obchodzić się z nimi nie po męsku??? Jakość szkieł bez zarzutu.

Roman M.

2011-02-11
Jestem bardzo zadowolona,możliwość dobrania i przymiarki w witualnej przymierzalni. Polecam.Ceny niskie,okularki super.lEkspresowa realizacja zamówienia.

Anna Matela

2011-02-11
Transakcja szybka, sprawna i bezproblemowa. Polecam!

Andrzej Kościański

2011-02-07
Witam! Skorzystalem z waszej oferty osobiście oraz z pośrednictwa mojego konta zamówienie złożyłem dla rodzonego brata. Szczerze jesteśmy zadowoleni i niewątpliwie jeszcze skorzystamy z waszej usługi. Dziękuję!

Mieczysław Łapa

2011-02-01
Polecam wszystkim zakupy w sklepie OkulrywSieci. Jestem klientką od trzech lat i mogłam już kilka razy przekonać się, że był to dobry wybór. zamawiałam okulary dla siebie, dla męża i syna. Wszyscy jesteśmy zadowoleni. Profesjonalna, szybka i bardzo sympatyczna obsługa, a po za tym ceny o wiele niższe niż w salonach optycznych. NAPRAWDĘ SUPER. Zapewne jeszcze nie raz będę korzysta la z zakupów w tym sklepie. Dziękuję wszystkim pracownikom za miły kontakt telefoniczny i mailowy.

teresa komorowska

2011-01-30
Pierwszy raz zamówiłam okulary dla córki i obydwie czekałyśmy niecierpliwie na przesyłkę. Zdziwiła mnie tak szybka dostawa, ale widok córki w nowych oprawkach: jeszcze bardziej! Wygląda PRZEŚLICZNIE! Wirtualna przymierzalnia to super pomysł.

Sławomira Tomczewska

2011-01-29
Fachowa usługa

Jacek

2011-01-29
Profesjonale podejście do klienta. Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Miły kontakt. Jednym słowem polecam dokonywanie zakupów!!!

Janusz Żukrowski

2011-01-28
Zakupy w sklepie to całkowity sukces! Porządne i szybkie wykonanie. Zdecydowanie POLECAM!

Piotr Godlewski

2011-01-28
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, błyskawicznie sfinalizowana transakcja. No i okulary w rewelacyjnie niskiej cenie. Polecam wszystkim i na pewno niebawem dokonam kolejnego zakupu. Pozdrawiam

Sylwia Palmowska

2011-01-28
Jestem mile zaskoczona.Szybka realizacja,mily kontakt a najwazniejsze : tanio i solidnie.Dziękuje .Będę tu wracać.:)

teresa

2011-01-28
Bardzo szybka realizacja zamówienia, okulary bez zastrzeżeń i w doskonałej cenie.

Justyna Kowal

2011-01-17
Zakup w "OkularywSieci" to łatwo, szybko i przyjemnie! Przyjemnie szczególnie z powodu, iż jest duży wybór, niskie ceny i miła i profesjonalna obsługa. W przypadku reklamacji bądź wymiany żadnych problemów. Polecam wszystkim co chcą kupić szybko, tanio i dobre okulary. Jak ktoś boi się, że nie będą pasować to można dopasować w jakimś sklepie, a tu zamówić podając owe parametry. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z zakupionych okularów.

Andrzej Dworakowski

2011-01-10
Tu rozumieją co to profesjonalne podejście do klienta :-) Sympatyczny kontakt w celu ustalenia najdrobniejszych szczegółów, błyskawiczna realizacja no i cena :-) A odnośnie okularów to polecam szkła stay clean - opis jest prawdziwy - problem parowania praktycznie zniknął a ostrość jest wyraźnie lepsza. Moja ocena zakupów 10 na 10 pozdrawiam i dziękuję

Kamila Wojciechowska

2011-01-06
Szybko , sprawnie , zgodnie z zamówieniem, jestem zadowolony z dokonanego zakupu. Polecam zakupy w "OkularywSieci.pl"

Jan Dutkiewicz

2011-01-05
Transakcja przeprowadzona bardzo poprawnie .Okulary dostałem poczta w ciągu 4 dni /okres świateczny/ Dostarczony towar zgodnie z zamówieniem.

Wacław Mytar

2010-12-11
Moja opinia nt. zakupów jest baaardzo pozytywna. Realizacja zamówienia bardzo szybka, zgodna z treścią zamówienia, miły kontakt telefoniczny... wszystko super. I taniej . Jestem bardzo zadowolony. I do następnego zamówienia. Pzdr Piotr /691 312 886/

Piotr Wawrzeńczak

2010-12-11
Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu 'Okularywsieci" ponieważ nie wychodząc z domu dokonałam zakupów okularów które są idealnie dopasowane,jestem z nich bardzo zadowolona. Okulary bardzo szybko otrzymałam. Już poleciłam rodzinie i wszystkim znajomym tą stronę, serdecznie pozdrawiam:)

Jolanta Kowalska

2010-12-11
Bardzo miły kontakt z obsługą , nie ma problemów z reklamacja :) jestem bardzo zadowolona z okularów a przedewszystkim ceny :) gorąco POLECAM ten sklep !!! Pozdrawiam .

Iwona P.

2010-12-02
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, nie ma najmniejszych problemów z reklamacją, ani z wymianą oprawek na inne (moje były trochę za ciasne). A spróbujmy sobie tak pogrymasić u zwykłego optyka... Duży plus to podane wszystkie parametry oprawek, no i oczywiście cena. Kolejne okulary (dla mnie i dla męża) zamówione tutaj. Myślę, że jeśli - kolejne - to samo mówi za siebie. Niezdecydowanym polecam.

barbara a-d

2010-11-29
Znakomita, wręcz perfekcyjna obsługa i wykonanie usługi. Błyskawiczna wysyłka, okulary zgodne z oczekiwaniami. Po prostu profesjonalizm tzw. "pełną gębą". Przepraszam za eufemizm.

Józef Rutkowski

2010-11-19
Chciałem kupić dobre okulary w przystępnej cenie i oferta tego sklepu była najkorzystniejsza. Pomimo zamawianie bez przymierzania okulary są bez zarzutu. Polecam.

Marek J.

2010-11-12
Szybka dostawa! Okulary idealnie zgodne z receptą. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam wszystkim tak solidną firmę.

Julita Pasikowska

2010-11-04
Szybka i profesjonalna obsługa. Z okularów jestem bardzo zadowolony. Polecam ten sklep.

Marcin Sokół

2010-10-30
Kupując okulary przez internet miałam wiele obaw nie byłam pewna czy za tak niewielką kwotą jaką zapłaciłam będę w nich chodzić.Czekałam przesyłki , to co zobaczyłam przeszło moje oczekiwanie oprawki i okulary były SUPER wszystko jest idealne.Polecam wszystkim.

Dorota Pieńkowska

2010-10-30
Jest OK. Szcególnie podoba mi się sposób informowania (maile) o kolejnych etapach realizacji zamówienia.

Paweł Augustynek

2010-10-29
Nie planowałam nowych okularów, ale promocja była kusząca, więc skorzystałam. To mój drugi zakup, więc byłam pewna, że wszystko będzie na najwyższym poziomie. Oprawki można dopasować precyzyjnie, bo przy każdym modelu są podane dokładne wymiary (mając już jakieś okulary, łatwiej porównać). Poprosiłam o skrócenie zauszników - nie było najmniejszego problemu. Ceny (zwłaszcza promocje), jakość i obsługa na medal. Będę wszystkim polecać i na pewno sama tu wrócę. DZIĘKUJĘ :)

Barbara Piekarska

2010-10-27
Bardzo dziękuję za miłą, profesjonalną i szybką obsługę. Bardzo się czieszę z nowych okularów z oprawek i szkieł. Pozdrawiam.

Kamil Kontorski

2010-10-25
100% satysfakcji,błyskawiczna realizacja zamówienia.Z czystym sumieniem polecam.Same plusy a najwiekszy to przystępna cena.

Paweł Kluge

2010-10-24
Pierwszy raz kupiłem coś "na miarę" w internecie i okazało się, że z powodzeniem można dobrać wszystkie parametry bez wychodzenia z domu. Przy tym cena od razu stawia konkurencję daleko w tyle. Mam pełną satysfakcję z dokonanego zakupu!

Roman Gądek

2010-10-23
To moja trzecia para okularów zamawianych w Państwa firmie.Trzeci raz jestem zachwycona - zakupy u Państwa to prawdziwa przyjemność. To chyba najlepszy sklep w sieci. Doskonała jakość i niesamowita, przesympatyczna obsługa. Będą tu nie raz wracać.

Anka Grzybowska

2010-10-22
Bardzo szybki transport, wspaniała obsługa, bezproblemowy zakup i realizacja. Gorąco polecam wszystkim.

Tomasz Madej

2010-10-22
Błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, najniższa cena, a okulary cudne :) aż się nie chce nosić soczewek :) polecam serdecznie

Ika

2010-10-20
Decydując się na zakup okularów przez internet, byłem pewien, że czas potrzebny na wykonanie i dostarczenie gotowych okularów na drugi koniec Europy to będzie min. 2 tygodnie. Bardzo mile się zdziwiłem gdy okazało się, że już po 6 roboczych dniach (od momentu złożenia zamówienia) miałem zamówione okulary u siebie w Irlandii. Zapakowane bardzo starannie w wytrzymały futerał wraz z paragonem i ściereczką do czyszczenia. Przydałby się może większy wybór kolorów, ale ogólnie to bardzo polecam i pozdrawiam

Grzegorz F. Irlandia

2010-10-11
Bardzo profesjonalna obsługa. Jestem w pełni zadowolony z otrzymanych okularów. Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze tu wrócę.

Krzysztof Nowicki

2010-10-10
Pierwszy raz zakupiłem okularki na odległość ale jestem w 100% zadowolony. Szybka przesyłka na drugi koniec kraju i profesionalne podejście do klienta i cena niższa niż w sklepach POLECAM

Jarek T.

2010-10-04
Pierwszy raz kupowałam okulary w tym sklepie lecz wiem, że nie ostatni. Miałam przyjemność rozmowy z Panią konsultantką i jak dla mnie 100% profesjonalizmu. Okulary dostałam bardzo szybko. Z czystym sumieniem POLECAM!

Ilona C.

2010-10-01
W tym co robicie jesteście perfekcyjni,ponadto solidni i bardzo szybcy.Byłem mile zaskoczony.Napewno w kolejnej potrzebie do Was wrócę. Życzę wielu klientów.

Tadeusz Halski

2010-10-01
Z małą rezerwą złożyłem zamówienie. Rzeczywistość przerosła moje oczekiwania.Przymierzalnia - "the best", jakość okularów zgodna z opisem bijąca na głowę renomowane salony optyczne - szczególnie w relacji jakość- cena, dostawa bez zastrzeżeń.Zdecydowanie POLECAM ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Witold KUCERA

2010-10-01
Jestem bardzo mile zaskoczona szybkością realizacji zamówienia jak i samej wysyłki.Rewelacja pod każdym względem.Napewno zostane stałym klientem.

Anna Skrok

2010-09-28
To mój drugi zakup i napewno nie ostatni.100% satysfakcji.Polecam.

Urszula R.

2010-09-24
To było tak. Usiadłem na okularach. Moich okularach. Do czytania. Termin wykonania nowych w konwencjonanalnym zakładzie optycznym - kilkudniowy. Cena - kilkaset złotych. :( Co robić? Co robić? Zajrzałem do sieci. Znalazłem okularywsieci.pl. Klik, klik: wybrałem oprawkę. Klik, klik: wypełniłem formularz określający moce soczewek. Dane wziąłem z recepty, jaką otrzymałem podczas ostatniego badania wzroku. W parę minut złożyłem zamówienie. Po kilku minutach przyszło potwierdzenie. Przelałem pieniądze. Kwota? 1/5 kwoty, którą żądają inni. :) Za dwa dni okulary miałem na nosie. Dobre okulary. Wykonane precyzyjnie zgodnie z danymi, jakie składając zamówienie podałem w formularzu. Polecam. Szczególnie tym zagonionym. Pozdrawiam roztargnionych okularników. PP PS. Przy okazji podszkolcie się troche z optyki! Goethe był w niej ekspertem!

Piotr Pierański

2010-09-20
Zdecydowałam się na zakup okularów w sieci, ponieważ mój ojciec już kiedyś zamawiał tutaj okulary i służą mu do tej pory. Długo nie mogłam wybrać jednej odpowiadającej mi oprawki; tak wiele z nich mi się spodobało. Paczka przyszła w ciągu dwóch dni od wysłania recepty i przesłania pieniędzy. Jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam.

Joanna Lutostańska

2010-09-18
Jestem bardzo zadowolony zarówno z okularów, jak i z ceny a także z formy załatwiania i szybkiej dostawy. Polecam gorąco. PROFESJONALNIE!!!

Krzysztof Gołębiowski

2010-09-18
Genialna obsługa i wykonana praca. Jestem bardzo zadowolony z nowych okularów perfekcyjnie dobrane szkła nic dodać nic ująć . Polecam Okulary W Sieci. Balem się ze kupowanie okularów przez internet jest ryzykowne ale jest 100% pewne. nie mam żadnych zastrzeżeń. Naprawdę warto wysoka jakość usług za niewygórowana cenę.POLECAM!!!!!!

Witold Wiśniewski

2010-09-18
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodby z opisem. Polecam!!!

Wojciech Porochnawiec

2010-09-18
Bardzo pozytywnie - rzeczowy kontakt mailowy, wysyłka w ciągu 3 dni od złożenia zamówienia. No i stan faktyczny zgodny z deklarowanym. Polecam.

Jacek Stelmach

2010-09-17
Dobra obsługa i ceny lepsze niż u optyka. Minus- troche to trwało aczkolwiek bez tragedii. Ogólnie polecam i sam z pewnością jeszcze kiedyś skorzystam!

T. Dwan

2010-09-17
Szybko i sprawnie. Godne polecenia

Adrian Encminger

2010-09-10
Obsługa szybka i profesjonalna. Przesyłka expresowa. Na pewno tu wrócę :).

Joanna Kluz

2010-09-09
Dziękuję za miłą i sprawną obsługę.Okulary dostałem błyskawicznie i wszystko było zgodne z zamówieniem. Z pewnością nieraz jeszcze skorzystam z Waszych usług.

Mirosław Dąbrowski

2010-08-29
Nie byłem przekonany czy zakup okularów w sieci to dobry pomysł. Okazało się ze bardzo dobry. Oprawki swietnej jakosci, bardzo ładnie wykonane - i co ważne "przymierzalnia" sie sprawdza. Skozystam w przyszłosci na pewno - polecam.

Jarek Gruchot

2010-08-28
Serdecznie dziękuję za profesjonalnie przeprowadzoną transakcję. Gorąco polecam !

Iwona Cybulska

2010-08-21
Polecam okulary w sieci. Niedawno dokonalem zakupu jestem bardzo zadowolony i z jakosci okolarow i uslugi. wszystko bardzo sprawnie doskonaly kontakt ze sprzedawcami. Transakcja miedzynarodowa bez zgrzytow, sprwna obsluga i bardzo szybki serwis. dziekuje i polecam

Miroslaw Kulig

2010-08-16
tanio szybko solidnie, dzięki!

mariusz feser

2010-08-13
Wszystko profesjonalnie,szybki kontakt,miła obsługa.Okulary w atrakcyjnej cenie.Polecam!!!!!!!!!!!!

Krzysztof K.

2010-08-13
Minimum 40% oszczędności,jakość bez zastrzeżeń, błyskawiczna realizacja i przesyłka.Pozdrawiam i polecam ;-)

Adrian Ostrycharz

2010-08-08
Kupilem drugie okulary.Jestem w 100% zadowolony. Polecam.

Rydzewski Wiesław

2010-08-02
okulary zgodne z zamówieniem, terminowa dostawa, taniej niż w sklepach . Polecam.

piotr starzec

2010-07-31
bardzo dobra i mila obsluga

tomasz wiatrzyk

2010-07-23
To moje pierwsze okulary w ogóle, jestem bardzo zadowolony, przede wszystkim takich oprawek nie znalazłem nigdzie na miejscu, a jak już były podobne, to sporo droższe. Zamówiłem w poniedziałek a w czwartek już je miałem(Gdańsk-Rzeszów) Bardzo polecam i dziękuję.

Daniel

2010-07-16
Bardzo zachęcam do zakupów w okularywsieci.pl! Kupiłam okulary przeciwsłoneczne Solano. Sklep ma bardzo konkurencyjne ceny (w salonie optycznym zapłaciłabym 40% drożej), bardzo miła i szybka obsługa, na moją prośbę okularki zostały wysłane w ciągu pół godziny jeszcze tego samego dnia. Ponieważ nie mogłam się zdecydować, zamówiłam dwa modele, po czym jeden zwróciłam - z tym również nie było problemu. No i absolutny i jedyny w internecie hit-PRZYMIERZALNIA, bardzo mi pomogła w podjęciu decyzji:) Słowem BARDZO POLECAM, od dzisiaj Solano tylko w okularywsieci.pl:)

Agnieszka

2010-07-09
Dziękuję za szybką realizację zamówienia, jestem bardzo zadowolony .Będę zamawiał okulary do dali,potrzebuję fachowej porady co do szkieł.Pozdrawiam..

Sławomir Krzepkowski

2010-07-02
Trzy razy kupowałam okulary w sklepie internetowym okularywsieci i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Miła obsługa, super szybko, profesjonalnie i o wiele taniej niż w jakimkolwiek salonie. Polecam takie zakupy każdemu.

Teresa Komorowska

2010-06-25
Byłem bardzo ciekawy jak to będzie z kupowaniem okularów przez internet. Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z tym co deklarowano. Doradztwo profesjonalne.Dużo taniej niż w każdym salonie. Jestem zadowolony.Na pewno będę polecał.

Rydzewski Wiesław

2010-06-25
szczegółowa i rzetelna informacja o przesyłce szybka realizacja zamówienia polecam tę firmę

Janusz Ryszewski

2010-06-23
Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku, profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja, okulary profesjonalnie wykonane. Ogólnie brak zastrzeżeń i pewnie w przyszłości znowu skorzystam.

Krzysztof K.

2010-06-19
Szybka wysyłka, łatwość składania zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i polecam!

Monika Kaźmierczak

2010-06-14
Obawiałem się zakupu okularów przez Internet, ale postanowiłem zaryzykować. Nie rozczarowałem się, dobra obsługa, szybka realizacja i wysyłka. Okulary takie jak chciałem mieć! jestem w 100% zadowolony. Polecam innym!

Arek Tobiasz

2010-05-29
Do zakupu okularów w sieci podchodziłam jak pies do jeża. trafiłam tutaj i od tej pory będę kupować jedynie tu - Szalenie milo, świetny kontakt, dobra jakość, no i znakomita cena, poza tym na okulary czekałam góra dwa dni. W sumie kupiłam dwie pary - do dali i do bliży. Właśnie przymierzam się do trzeciej, poza tym poleciłam okularywsieci.pl znajomym. Darujcie sobie tradycyjnego optyka - taniej i mniej nerwów, a okulary przychodzą do drzwi i nigdzie nie trzeba jeździć. Świetna sprawa - polecam.

Anka Grzybowska

2010-05-28
Okulary zgodne z opisem i zdjęciami. 100% pozytyw. Polecam!

Grażyna Łabentowicz

2010-05-25
Gorąco polecam wszystkim nie zdecydowanym ! Bardzo fajna sprawa z przymierzaniem oprawek na stronce. Super obsługa, szybki kontakt. Polecam !!!

Adam Wolak

2010-05-21
jestem bardzo zadowolona. sklep ma bardzo dobry kontakt zarowno telefoniczny jak i mailowy, obsluga na naprawde profesjonalnym poziomie. Zadnych ukrytych regul i niespodziewanych dodatkowych oplat :) Okulary sa zgodne z oferta widoczna w ofercie, usluga wykonana naprawde szybko + w moim przypadku wysylka za granice, rownie sprawnie i bezproblemowo.

Beata

2010-05-21
Produkt dochodził trochę za długo, pokrowiec inny niż na zdjęciu. Poza tym wszystko dobrze. Zając życie jeszcze skorzystam z oferty sklepu.

Aleksandra Juszczakiewicz

2010-05-21
Warto. bardzo solidne okulary

Łukasz

2010-05-19
Bardzo szybka realizacja zamowienia , tresc zamowienia zgadzala sie w 100% z tym co otrzymalam w przesylce , jestem bardzo zadowolona i napewno bede polecac znajomym i rodzinie .

Lucyna Majcher

2010-05-15
Okulary zgodne z zamówieniem.Szybka realizacja,polecam okularywsieci.pl

Edward Masaniec

2010-05-11
To moje drugie zakupione okulary i również tym razem jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szybko, dobry kontakt.W przyszłości także skorzystam z usług OkularywSieci.pl

Jacek Krasowski

2010-05-07
To już trzecie okulary jakie tutaj kupiłam. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i pozdrawiam.

Anna

2010-04-30
Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt,Okulary O.K. Profesjonalna usługa. Firma godna polecenia.

Stanisław Prusak

2010-04-23
Okulary są super i w dodatku tak szybko je otrzymałam. Polecam wszystkim okularnikom i nie tylko.

Dorota Sydoriak

2010-04-19
Przemiła, sympatyczna, pomocna i...cierpliwa obsługa:) Szybka dostawa! Gorąco polecam:)))

Beata F

2010-04-19
Jestem bardzo zadowolony z okularow.Sa dokladnie takie jak chcialem.Polecam wszystkim tu zakup okularow.

Witold Szubart

2010-04-19
Jestem mile zaskoczony sklepem - zarówno ceną, jakością, jak i tym, że nie mogłem dopasować sobie żadnych okularów, a te kupione w sieci idealnie pasują - i rozmiarowo i do twarzy :) Jakość wykonania super, jestem bardzo zadowolony :)

Piotr

2010-04-19
Jestem bardzo zadowolony z zakupu etui na okulary i sznurków do okularów. Wysyłka szybko i bez żadnych problemów. Polecam.

Wiktor Zając

2010-04-15
Witam. Otrzymałam dzisiaj okulary. Zamówiłam w waszej firmie moje pierwsze okulary i muszę przyznać że jestem bardzo mile zaskoczona jakością i dopasowaniem. Pasują idealnie. Kilka dni temu kupiłam też dla córki okulary u miejscowego optyka i już 3 razy byłam do poprawki bo wciąż coś nie pasuje. A tutaj bez problemu a i cena 50% niższa jak u optyka.Na pewno skorzystam z państwa oferty w przyszłości.Dziękuję i pozdrawiam.

Bożena Roman

2010-04-09
100% satysfakcji - szybko - profesjonalnie - tanio - solidnie

Stanisława Stach

2010-03-30
Przesyłka dotarła bezproblemowo, okulary jak najbardziej odpowiadają moim oczekiwaniom. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

Ilona Jakubowska

2010-03-30
wszystko ok polecam

andrzej wit

2010-03-21
najlepszą recenzją będzie następny zakup okularów dla zony i dla siebie ( dal )

waldemar szałkiewicz

2010-03-13
Wszystko w jak najlepszym porządku, towar bardzo dobrej jakości i dokładnie taki, jaki zamówiłam. Jedyny minus - paczka szła dość długo, ale to wina Poczty, a nie Państwa. Nauczka na przyszłość by wybierać kuriera ;-) W każdym razie jestem bardzo zadowolona z transakcji, polecam wszystkim!

Izabela Waszkiewicz

2010-03-12
staranne wykonanie, fachowa i szybka usługa, czytelna stona www

Krzysztof Tur

2010-03-08
Kolejna para okularów zamówiona i spełnione moje oczekiwania. Polecam i zamawiam kolejne.

Stanisława Stach

2010-03-05
Sklep godny polecenia. Okulary bardzo dobrze wykonane, szybka wysyłka.Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam

Małgorzata Foik

2010-03-05
Szybka i profesjonalna obsługa. Okulary wykonane solidnie. Polecam.

Alicja Kapica

2010-02-28
Jestem bardzo zadowolona. Przebieg transakcji bardzo sprawny. Okulary otrzymałam szybko i spełniły wszystkie moje oczekiwania. Wykonane solidnie i bardzo dobrze służą. Dziękuję i polecam!

Monika Ruxer

2010-02-26
Szybko, profesjonalnie i prosto do domu. najlepsze jest to, że można sobie przymierzać do bólu :) i nikt nie pospiesza.

Katarzyna Siewniak

2010-02-26
Pierwszy raz kupowałam przez internet okulary i jestem bardzo zadowolona. Obsługa jest miła i pozostaje z klientem w kontakcie, jeśli sytuacja tego wymaga. ceny są konkurencyjne do stacjonarnych salonów. Można poświęcić nieograniczony czas na wybór oprawek. Realizacja zamówienia szybka. Polecam!

Beata Chabros

2010-02-22
Okularki fanastyczne - cena również. Zamówienie zrealizowane b.szybko - polecam !

K.C.

2010-02-22
To mój drugi zakup w tym salonie. Polecam wszystkim.

Jacek Szymborski

2010-02-20
Okulary sa bardzo dobre. Pasuja jak ulał. Polecam w 100%

Ewelina Sołtysiak

2010-02-20
Profesjonalna firma, działająca szybko, sprawnie i fachowo! Pomimo moich pomyłek w zamówieniu, zrobiono tak, aby wszystko było OK

Arkadiusz Kowalczyk

2010-02-19
Sprawnie działający sklep internetowy, zamówienia realizowane są następnego dnia po dokonaniu transakcji kupna. Sprzedawany towar tzn: okulary i szkła - bardzo dobrej jakości. Robocizna na poziomie dostatecznym: u mnie widać szczelinę między oprawką a szkłem. Poza tym polecam.

Radosław Boroński

2010-02-18
Absolutnie perfekcyjnie! Duży wybór, fachowa i miła pomoc, a termin realizacji wprost oszałamiający! Będę polecać wszystkim znajomym. Dzięki!

Inka

2010-02-12
Szybko i profesjonalnie. Okularki zamówiłem w poniedziałek a już w piątek je dostałem. ;) To mi się podoba ;D

Paweł Marszałek

2010-02-08
Pełen profesjonalizm i bardzo przychylna obsługa. Szybka dostawa. Ogólnie, nawet jakby się bardzo chciało to nie ma się czego przyczepić:)

Łukasz Olszewski

2010-02-06
Okulary dokładnie takie jakich oczekiwałem, miła niespodzianka w postaci promocji. No i cena !!!! Zdecydowanie taniej niż w salonie optycznym. Naprawdę warto dokonać zakupu

Mariusz Marzec

2010-02-05
Bez zarzutu, szczerze polecam.

Wojciech Król

2010-02-05
To o wiele tańszy sposób na zakup okularów.Wybierasz co chcesz i co się podoba,do woli.Wyjątkowo szybki termin realizacji.Miły i szybki kontakt. Polecam,bo warto.

Paweł Pettke

2010-02-01
Jestem bardzo zadowolony,okulary są ok,przesyłka blyskawiczna,polecam!

Michał

2010-01-31
Polecam w 100% . Tanio ,szybko i bez problemowo !

Jarek.B.

2010-01-22
Okulary super , dostawa super , kontakt z firmą wspaniały . Polecę każdemu , taki sposób realizacji okularów . Pozdrawiam .

Dariusz Piotrowski

2010-01-22
Jestem zadowolona z zakupu. Okulary pasują idealnie i są takie jak na zdjęciu. Z pewnością skorzystam w przyszłości z tej formy doboru i zakupu okularów.

Krystyna

2010-01-19
Jestem bardzo zadowolona z okularów. Tanio, bezstresowo i szybko. W rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu. W przyszłości skorzystam ponownie z oferty. Pozdrawiam.

Anna

2010-01-18
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Okulary w Sieci. Zamówione okulary są pierwszej jakości. Przesyłka bardzo szybka. Niedrogo i profesjonalnie. 100 % zadowolenia :) Okulary super, pozdrawiam.

Justyna Kołodziejek

2010-01-17
Dostawa Ok, szybko i profesjonalnie. Okulary wykonane dobrze i należycie. Jednakże w moim przypadku należało je dopasować szerokością i noskami tzn. podoginać u optyka.

Małgosia

2010-01-16
Opis zgodny z zamówieniem,szybka realizacja. Polecam serdecznie!

Izabela Wachowiak

2010-01-12
Szybko i tanio

Monika Florek

2010-01-12
Okulary super, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szybko, dobry kontakt. Na pewno jeszcze w przyszłości skorzystam z usług OkularywSieci.pl.

Jacek Krasowski

2010-01-04
Wszystko załatwione w 100% zgodnie z założeniami. Tu się naprawdę opłaca!

Adam

2009-12-17
Świetny zakup.Oprawka i szkła super. Świetny sklep. Gorąco polecam.

Kamila Biedunkiewicz

2009-12-13
Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Okulary dobrze dobrane , szybko wysłane i dostarczone. Jestem zadowolony i zdecydowanie polecam .

Janusz Daroszewski

2009-12-04
Szybka realizacja, tanio - polecam wszystkim.

Adam Zwoliński

2009-12-04
Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych okularów. Polecam zakupy z OkularywSieci.pl :)

Magdalena Kucharska

2009-11-23
Kupując okulary w internecie nie byłam do końca pewna czy to nie jakiś przekręt i czy oprawki jakie dobrałam będą pasować i co jak źle dobrałam . Wiele podobnych pytań zadawałam sobie ale spróbowałam zaryzykować . Wszystkie formalności z doborem szkieł (receptę ze skanowałam i przesłałam e-mailem) , z doborem oprawek ( zrobiłam sobie zdjęcie telefonem i przymierzałam on-life) i forma przesyłki (wybrałam tradycyjną poczta) zajęły mi 25 minut(bo już wcześniej oglądałam oprawki i kilka razy byłam na stronie). Efekt był REWELACYJNY !!!!! Przesyłka szybko( ja w 2 dni dostałam świetnie zabezpieczoną przesyłkę + prezent kalendarz) a okulary i oprawki idealne (wszyscy znajomi pytają mnie ile zapłaciłam w salonie za tak świetnie dobrane okularki). Okulary noszę na co dzień i do pracy a co bardzo ważną sprawą jest że by wyglądać w nich rewelacyjnie( z czego jestem BARDZO ZADOWOLONA). Poleciłam już kilku osobom bo warto i każdemu bardzo gorąco POLECAM !!!!(nie zapłacono mi za reklamę i za napisanie tego komentarza moje dane są udostępnione i nie jestem osobą podstawioną ). Wszystko co napisałam jest prawdą Barbara Opoczko

Barbara Opoczko

2009-11-20
Bardzo szybka realizacja zamówienia i świetny kontakt. Polecam :)

Grzegorz Kubieniec

2009-11-19
Zamówiłem 2 pary okularów w najtańszej opcji cenowej tj. takie z soczewkami w cenie oprawek-/ po prostu potrzebowałem dodatkowych szkieł do czytania/, i jestem bardzo mile zaskoczony świetną jakością towaru, jaki za zapłaconą sumę dostałem.Z własnych doświadczeń wiem, że za coś podobnego zapłaciłbym w Vision Ekspres co najmniej 50% drożej. Z przyjemnością polecam OkularywSieci .pl

Robert Bukalski

2009-11-12
Miałem duże obawy w związku z zakupem okularów w sieci,tym bardziej że był to mój pierwszy kontakt z okularami.Dużym atutem jest możliwość "przymierzenia"różnego rodzaju oprawek bez zbędnego wychodzenia z domu.Oszczędność czasu i pieniędzy..Zlecenie wykonane szybko,fachowo, starannie a w dodatku za połowe ceny niż u tradycyjnego optyka.Mają państwo moje 100% zaufanie!!!!gorąco polecam!!!!

Radosław KOWALSKI

2009-11-02
Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu 'Okularywsieci"ponieważ nie wychodząć z domu dokonałam zakupów okularów które są idealnie dopasowane,jestem z nich bardzo zadowolona no i oczywićscie w ciągu 5 dni je otrzymałam.Już poleciłam rodzinie tą stronę,pozdrawiam:)

Agnieszka z Iławy

2009-10-31
Jestem w 100% zadowolona profesjonalna i szybka usługa.Chętnie polecam okularki super

Irena Gregorczyk

2009-10-29
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w państwa wirtualnym salonie optycznym, zaoszczędziłam czas pieniądze no i zyskałam idealnie dopasowane do mojej twarzy okulary.Jestem osoba nieśmiałą krepuj mnie tłumaczenie, proszenie sprzedawcy czego oczekuje itd. w OkularywSieci.pl nie mam z tym najmniejszego problemu. Tak szczerze to pierwszy raz w życiu czuje sie naprawdę dobrze w okularach a nosze je ponad 15 lat dzięki państwu:):)

Monika Terlecka

2009-10-28
Z dużymi obawami skorzystałem z oferty zakupu i dobrania okularów poprzez internet - no i mile zostalem zaskoczonym! Chętnie niebawem znowu skorzystam m.in.jest to opłacalne cenowo,rabaty itp. -poza tym dogodny sposób odbioru okularów,bo mieszkam w oddaleniu od punktu optycznego...dziękuje!

Mieczysław Łapa

2009-10-25
W końcu mam okulary idealnie dopasowane :) Tydzień czekania, ale warto.:)

Malwina Hryńczak

2009-10-20
Drugie moje zamówienie i kolejna "piątka z plusem". Solidnie, szybko, zdecydowanie taniej, niż u "zwykłego" optyka, miła obsługa w kontakcie telefonicznym. Zdecydowanie polecam. (Jedyne, czego mi brakuje - to podawanie wysokości szkieł przy rozmiarach w poszczególnych oprawkach, dobieranie byłoby jeszcze łatwiejsze. Oczywiście nie ma z tym problemu, bo można tę informację uzyskać telefonicznie).

barbara a-d

2009-10-20
Rzetelna, błyskawiczna realizacja zamówienia. W porównaniu z innymi dobra cena produktu (okulary korekcyjne). Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

Wojciech Szczypior

2009-10-17
Kupowanie w Państwa sklepie to prawdziwa przyjemność. Zakupiony przeze mnie towar jest dobrej jakości, jestem zadowolony z kupionych okularów. Transakcja przebiegała szybko i sprawnie. Dziękuję

Grzegorz Sobolewski

2009-10-16
Po raz pierwszy zdecydowałam się kupić okulary w sklepie internetowym ,jestem mile zaskoczona .Usługa została wykonana bardzo starannie i szybko dotarła do mnie,zaznaczyć muszę że mieszkam poza granicami Polski.Jestem zadowolona,na pewno jeszcze skorzystam z Waszych usług. Pozdrawiam

EWA DZIALAK

2009-10-14
Bardzo profesjonalna obsluga. Dostawa szybka. Bardzo polecam

Pawel Marciniak

2009-10-04
Jestem bardzo zadowolony. Sprawnie, szybko i miło. POLECAM !!!

Tomasz Jagodziński

2009-10-02
Szybka wysylka, solidnie i profesjonalnie. Wszystkim gorąco polecam OkularywSieci.

Anna Dobrowolska

2009-09-26
Okulary są bardzo ładne i świetnie dopasowane. Bałam się kupić je w sklepie internetowym, ale teraz już wiem że nie potrzebnie, gdyż dzięki temu mam ładne okulary i co ważne za pół ceny, którą zapłaciłabym u tradycyjnego optyka. Bardzo polecam.

Barbara Majak

2009-09-16
Okularki pierwsza klasa. Polecam. Pozdrawiam serdecznie

Marcin Bochenek

2009-09-08
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, Okulary faktycznie odpowiadaja kolorystycznie tym ze zdjęcia a co najwazniejsze pasuja idealnie!!!!!!Polecam bo okulary sa stosunkowo niedrogie a z wygladu bardzo oryginalne nie mniej niz okulary GUCCI czy Prada;)

Tomek Prokop

2009-09-05
Wszystko OK. Okulary okazały sie nie pasujące ale zwrot był szybki i bezproblemowy. POLECAM

Karol Juszczuk

2009-09-05
Polecam sklep w 100%. Okulary dotarły do mnie w tempie ekspresowym i muszę przyznać, że są wysokiej jakości. I to jeszcze za tak niewielką cenę. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję!

Michalina Mądra

2009-08-31
Bardzo sprawna realizacja, kompetentna obsługa, szybka dostawa i towar w 100% zgodny z opisem i oczekiwaniami. Po prostu świetna transakcja.

Paweł Rusak

2009-08-30
Jestem zadowolona z dokonania zakupu w państwa sklepie. Zamówienie zostało wykonane w ekspresowym tempie , podobnie było z dostawą. Okulary są ładne i lekkie! Naprawdę polecam!

Milena Rogulska

2009-08-17
To kolejne okulary wykonane w tym salonie, super sprawnie, okulary wykonane z należytą starannością. Jak najbardziej polecam zakupy w tym salonie optycznym

Aleksandra Radko

2009-08-17
To mój drugi zakup w "Okularywsieci.pl". Okulary bardzo ładne. Zamówienie zostało zrealizowane dość szybko, tylko tym razem zawiodła poczta, bo przesyłka leżała 4 dni na poczcie. Ale i tak jestem zadowolona.I pewnie jeszcze nie raz zakupię tu kolejne okulary.

Monika Fijałkowska

2009-08-08
To już drugie okulary, które tu kupiłam. I tak jak poprzednim razem jestem bardzo zadowolona. Okulary są bajeczne a najlepsze jest to, że mam je za tak niewielką cenę. Jestem pewna, że kolejne też będę kupawała w "sieci".

Edyta Gabryś

2009-08-08
Miałem obawy, co do kupna okularów przez internet, ale produkt przerósł moje oczekiwania. Bardzo solidne oprawki i dobrej jakości szkła, za bardzo rozsądne pieniądze. Polecam wszystkim okularnikom !!!!

Grzegorz Piszczałka

2009-08-08
To mój 6 lub 7 zakup w Państwa Firmie. Doskonała obsługa (każdorazowo kontakt w przypadku konieczności dodatkowych uzgodnień), super szybka przesyłka, a przede wszystkim bardzo profesjonalne wykonanie, świetnie oprawione szkła itd. Strona sklepu jest bardzo dobra, umożliwia precyzyjny dobór okularów. Miałem również możliwość przetestowania sposobu reklamacji towaru - nawiasem mówiąc nie z winy sprzedawcy, gdyż chodziło o okulary przeciwsłoneczne, które były po prostu wadliwe od producenta). Wykonałem zdjęcia uszkodzonych okularów, przesłałem mailem i zaproponowalem , że dopłacę do droższego modelu. Moja reklamacja i propozycja została przyjęta, otrzymałem nowe okulary przeciwsłoneczne, bez konieczności wysyłania uszkodzonych. Byłem pod wrażeniem. Muszę jeszcze wspomnieć o bardzo miłej Pani z ktorą prowadziłem rozmowę w sprawie reklamacji. Na pewno to nie ostatnie zakupy okularów w okularywsieci.pl. Tak trzymać.

Jacek Małek

2009-08-03
Było to moje drugie zamówienie w Waszym sklepie. Tak jak za pierwszym razem - okulary są bardzo dobrze wykonane, brak jakichkolwiek zniekształceń obrazu, szybka realizacja i oczywiście niższa cena niż u lokalnego optyka. Polecam ten sklep i pozdrawiam załogę.

Ignacy Cieśla

2009-07-29
Polecam szybko i pewnie.

Przemyslaw Domzalski

2009-07-28
Zamówiłam okulary u Państwa w salonie i już po 2 tygodniach, przyszedł listonosz z przesyłką, jestem bardzo zadowolona, nie sądziłam, że będą aż tak dobrze dopasowane, rewelacja, napewno będę korzystać jeszcze nie raz z Państwa usług pozdrawiam.

Magdalena

2009-07-25
Transakcja zgodna z regulaminem, 100% zadowolenia! Polecam i Pozdrawiam

Dorota Sikora

2009-07-05
Ponieważ pierwszy raz zamawiałem okulary przez internet miałem pewne obawy czy to właściwa forma zakupu,a tu miła niespodzianka zarówno jeżeli chodzi o sposób wyboru jak i realizację zamówienia.Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie.

Andrzej Cieślak

2009-06-27
Zamówiłem okulary ze szkłami plastikowymi z antyrefleksem w sobotę wieczorem a w czwartek w południe otrzymałem przesyłkę na drugim końcu kraju. Wykonanie i jakość okularów znakomita. Pełen profesjonalizm działania firmy. Polecam

Zbigniew Bazgier

2009-06-26
Zamowilam okulary korekcyjne razem ze szklami Jestem zadowolona,poniewaz wysylka byla ekspresowa,nie trzeba czekac tyle co w normalnych salonach optycznych.Okularki super, plusem jest mozliwosc wklejenia swojego zdjecia i przymierzenie oprawek,zapewne bez tego nie zakupilabym okularow.Wykonanie staranne,z malymi minusikami.Polecam i pozdrawiam.

Marta

2009-06-23
Dokonałam zamówienia w ów serwisie i jestem bardzo zadowolona z obsługi i precyzyjnego jego wykonania, Państwo dotrzymują zasad zapisanych w regulaminie, terminów realizacji oraz poprawności w zamówieniu.

Monika Gancarz

2009-06-17
To jest moja druga recenzja i druga para okularów zakupiona w ''okularywsieci.pl'' Nic więcej nie dodam tylko to , że polecam jeszcze raz ten sklep wszystkim ''okularnikom''. Pozdrawiam J.Ch.

Jacek Chojnowski

2009-06-16
Miałam wiele wątpliwości przy wyborze oprawek; obawiałam się, że nie zdołam dopasować oprawek przez Internet. Jestem mile zaskoczona zarówno samymi oprawkami (okazały się bardzo ładne), jak i okularami w całości. Są bardzo profesjonalnie wykonane. Za takie same okulary w tradycyjnego optyka zapłaciłabym 150% więcej.

Lucyna

2009-06-16
Jestem bardzo zadowolony. Wszystko przebiegało bardzo sprawnie. Okulary dotarly szybko i pezproblemowo.

Ignacy

2009-06-05
Gorąco polecam stronę www.okularywsieci.pl :) Obsługa fachowa i przesympatyczna. Zawsze gotowa pomóc, doradzić. Wybór oprawek przeogromny. Jestem zachwycona!! Przesyłkę dostałam szybko, bez żadnych problemów. Okulary wykonane są solidnie, bardzo estetycznie. Serdecznie, całym sercem polecam!!

Iwona

2009-05-29
Towar dobrej jakości , profesjonalna obsługa i szybka dostawa . Jestem bardzo zadowolony . Polecam zakupy od tego oferenta.

Krzysztof Kornaś

2009-05-25
Jestem zadowolony z usługi tym bardziej, że w związku z nietypowym doborem szkieł, Pani z zespołu potwierdzała zgodność zamówienia telefonicznie.

Piotr Janicki

2009-05-24
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i rzetelnie. Polecam

Tomasz Ostrzechowski

2009-05-23
Jestem bardzo zadowolony z jakośći i szybkiego przesłania okularów

Kazimierz Nasiadka

2009-05-19
Zamówione okulary spełniły moje oczekiwania.Jestem zadowolony i uważam , że sklep wart jest polecenia i nie są to ostatnie zakupy zrobione przezemnie.

Jacek Chojnowski

2009-05-18
jestem zadowolony z tego zakupu zamówienie i realizacja bardzo szybka (zamówione w niedziele otrzymane we wtoerk). Polecam Tą solidną firme

rybka lukasz5

2009-05-16
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, porządny produkt. Minusów nie zanotowałem.

MK

2009-05-16
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja zamówienia. Mimo że wybrałem tańszą opcję przesyłki pocztą polską to okulary doszły do mnie w 2 dni.

Krzysztof T

2009-05-09
Okulary wysokiej jakości, bardzo ładne i profesjonalnie wykonane (aż byłam mile zaskoczona!). Jestem bardzo zadowolona z okularów. Kupowałam okulary przeciwsłoneczne ze szkłami korekcyjnymi, i muszę przyznać że jest to jedyny sklep który miał atrakcyjnie cenowo ofertę. Jakość, cena, szybkość, obsługa jest o wiele lepsza niż w popularnej sieci sklepów z okularami, z której dotychczas korzystałam. Wysyłka była błyskawiczna, a kontakt bardzo dobry, zarówno telefoniczny jak i mailowy. Trzeba jednak pamiętać aby za bardzo nie ufać automatycznemu przelicznikowi, szczególnie jeśli chce się wybrać kilka opcji. Warto zadzwonić lub wysłać maila aby omówić szczegóły ze sklepem, bo w tym przypadku system automatyczny (naliczanie, wybór kilku opcji, podliczanie końcowe) niestety nie jest doskonały. Obsługa sklepu jest bardzo chętna do natychmiastowej pomocy, także warto z niej skorzystać. Myślę że w przyszłości będę korzystała z usług sklepu okularywsieci.pl i również polecam wszystkim innym ten sklep.

Aleksandra M.

2009-04-25
Realizacja szybka,zgodna z zamówieniem jednak będe musiał skorzystać z drobnej korekty u optyka(oprawka nie leży idealnie)Ale ogólnie OK.Polecam.

Kołodziej Marek

2009-04-18
na początku byłam sceptycznie nastawiona do zakupu przez internet takiego towaru jakim są okulary. jednak po odebraniu przesyłski wszystko się zgadzało tak jak przedstawione było na stronie internetowej i jestem zadowolona z zakupu oprawek okularowych.

iwona jóźwiak

2009-04-18
Jestem bardzo zadowolona z kupionych okularów. Oprawki są świetne,usługa błyskawiczna (dostałam okulary w ciągu 3 dni) i profesjonalna.Z pewnością jeszcze kiedyś skorzystam. Zdecydowanie polecam!

Monika Fijałkowska

2009-04-18
Rewelacja! To mój optyk na zawsze, polecam go też wszystkim znajomym. Od zamówienia do domciu, okularki w TRZY dni i to przed świetami. Pozdrawiam gorąco oby tak dalej.

Jaroslaw Bieńko

2009-04-18
Kupiłem juz drugie okulary i jestem bardzo zadowolony. Świetny, profesjonalny kontakt z ekspertem. Okulary miałem 3 dni od zamówienia - szybciej niż u stacjonarnego optyka. No i bardzo korzystna cena. Serdecznie Polecam.

Zbigniew Łapiński

2009-04-18
Zupełnie obiektywnie: - rewelacyjny czas realizacji (od zamówienia do otrzymania produktu) 3 dni! - bardzo konkurencyjne ceny - przyzwoity wybór - "wirtulna przymierzalnia" daje radę! Rafał.

Rafał G. Szmitrowski

2009-04-09
Oprawki super, bardzo twarzowe, wykonane z bardzo dobrego materiału. Jestem bardzo zadowolona :)

Katarzyna Ścibak

2009-04-06
Miła obsługa, kompetentne porady, błyskawiczne wykonanie zamówienia. Pełen profesjonalizm.

Lilianna Prześlica

2009-04-06
Bardzo profesjonalna obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia - GODNE POLECENIA

Adam Dziemiach

2009-04-06
Bardzo dobry sklep. Wysoka jakość za przystępną cenę. Realizacja zamówienia absolutnie bez zarzutu - szybko i sprawnie. GORĄCO POLECAM !!!

Artur Domański

2009-04-01
Super sprawnie, okulary ładniejsze niż na zdjęciu- polecam zakup

Aleksandra Radko

2009-03-29
Suuuuuper sklep!!!! Nie byłem przekonany do salonów wysyłkowych, zwłaszcza do tak delikatnych i wymagających produktów jak okulary korekcyjne. Nie będę dużo pisał. Profesjonalne dobór szkieł i oprawek, szybka wysyłka, towar 100% zadowalający, a cena co najmniej 50% niższa niż w salonach. Niemam zamiaru płacić za wynajem salonów, pensje ekspedientek itd.... w zwykłych salonach. Baaaaaaaaardzo polecam!!!!!!!!

Wojtek

2009-03-23
Rewelacja, po prostu zero zastrzeżeń, oprawki bardzo wysokiej jakości pomimo niskiej ceny, szybka realizacja, dosłownie nie ma się do czego przyczepić, każdemu serdecznie polecam ;-)

Joanna Piechocka

2009-03-21
Bardzo miła obsługa. Wysyłka szybciutka. Towar jak najlepszej jakości. POLECAM!!!

Joanna Mizgalska

2009-03-21
Szczerze mówiąc ,jestem bardzo pozytywnie zaskoczony zarówno jakością towaru ,jak i jakością obsługi. Myślę, że będę częściej tutaj zaglądał, a na pewno z czystym sumieniem polecę ten sklep moim znajomym i bliskim. Jestem bardzo zadowolony z kontaktu z Wami i życzę powodzenia w dalszym rozwoju Waszych usług. Powodzenia.

Krzysztof Smółka

2009-03-17
Z zakupów w okularywsieci jestem zadowolony, w kilka dni towar znalazł się u mnie (no to etui mogłoby być bardziej "męskie"). Proszę o rozszerzenie oferty okularów przeciwsłonecznych. I jeszcze niższe ceny. I... Z kilku rzeczy nie jestem zadowolony: nie zawsze są pod ręką; paluchy się na nich odciskają; i z tego, że muszę tych okularów używać :-). Pozdrawiam.

Paweł Kozłowski

2009-03-15
Pierwszy raz kupowałem okulary w internecie .Po wysłaniu pieniędzy na podane konto pomyslałem przez chwilę ciekawe czy to nie jakieś oszustwo.Zostałem miło zaskoczony okulary są super , kilka dni i juz mam je na nosie TERAZ TO JA WIDZĘ :) następnym razem też u was kupię Dziekuje

Dawid Kwiatek

2009-03-15
fachowa obsługa okulary w przystępnej cenie dobrej jakości polecam ja zostanę wierną klientką

Ewa Bojdoł Gutowska

2009-03-07
JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW W PAŃSTWA SKLEPIE INTERNETOWYM. KUPOWAŁAM OKULARY DLA SYNA. DZIĘKI TEMU ,ŻE OPRAWKI BYŁY TAKIE JAK NA ZDJĘCIU I WPRAWIONE ZOSTAŁY W NIE ODPOWIEDNIE SZKŁA I JA I SYN JESTEŚMY USATYSFAKCJONOWANI Z TEGO DOŚĆ TRUDNEGO ZAKUPU. DZIĘKUJEMY I POZDRAWIAMY.

Bogumiła Skałecka

2009-03-07
Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z Okularów. Oprawki odpowiednio dopasowane szkła również szybko wysłane i dostarczone. I koszty o wiele mniejsze niż u Optyka w mojwj okolicy. Pozdrawiam

Alicja Jaskółka

2009-03-07
Wszystko super

Łukasz Wasiniewski

2009-03-07
Witam.Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług.Okulary sa dobrej jakości,zamówienia sa szybko realizowane.Korzystałam juz pare razy i bede nadal korzystać .Pozdrawiam

Katarzyna Kosmatka

2009-03-07
klase serwis!do portugalii w 4dni.gratulacje swiatowa jakosc,rozbudujcie wasze uslugi w wielu jezykach!!!Powodzenia

rita fuchs

2009-03-01
To już moje drugie okulary kupione w tej firmie.Potwierdzam wszystko co napisałem w komentarzu z dn.14.01.2009.Dodam tylko że jeśli będę musiał kupić następne okulary to tylko tutaj.POLECAM,POLECAM,POLECAM!!!!

Stanisław Skiba

2009-02-21
Przyznam, że miałem pewne obawy przed zakupem okularów przez internet ale efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Okulary są takie jak sobie je wyobrażełem! Zostały błyskawicznie wysłane a wszystko to za około 50% kwoty jaką trzeba zapłacić u tradycyjnego optyka. W przyszłości będę zamawiał okulary tylko w ten sposób.

Marek Zygmunt

2009-02-11
Ze względu na zagrożenie zniszczeniem lub uszkodzeniem okularów w czasie pracy, zdecydowałem się na zakup w Waszym sklepie możliwie najtańszych opraw ze szkłami z powłoką antyrefleksyjną. W terminie kilku dni otrzymałem okulary, w których zarówno obraz jak i samopoczucie są o wiele lepsze niż w okularach ponad dwukrotnie droższych, zakupionych u lokalnego optyka. Polecam potencjalnym klientom Wasz zakład. Duży plus za szybkość i jakość wykonania. Niedługo złożę u Was następne zamówienie. Ignacy Cieśla

Ignacy Cieśla

2009-02-09
Naprawdę godny polecenia sklep! Wg mnie najważniejszym atutem są oferowane szkła, dzięki którym moja wada wzroku jest o połowę "mniejsza" dzięki indeksowi 1,67. Drugi atut to ceny szkieł (w słynnym z reklamówek TV optyku za szkła o indeksie 1,57 kazali zapłacić 500 zł - tak więc nie dosyć, że mam szkła o lepszym indeksie to jeszcze o 200 zł tańsze! Kolejny atut to szybka realizacja - tylko 4 dni. Na pewno zamówię kolejne okulary tylko i wyłącznie w tym sklepie! Pozdrawiam

Kamila Maroszek

2009-01-17
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie.Spełnił moje oczekiwania.Polecam!

Łukasz Jendyk

2009-01-16
Polecam firmę z czterech powodów: 1. Szybkość realizacji zamówienia. 2. Doskonała jakość wykonania. 3. Rewelacyjnie niskie ceny. 4. Uprzejmy personel (wrażenie z rozmów telefonicznych).

Zenon Potoczek

2009-01-14
-Bardzo dobre wykonanie -szybkość przesyłki -atrakcyjne ceny,to atuty firmy. Jestem bardzo zadowolony.Następne okulary też NAPEWNO kupię w Państwa Firmie.Polecam wszystkim.Pozdrawiwm

Stanisław Skiba

2008-12-08
Okulary dotarły do mnie 5 dni po złożeniu zamówienia ( przesyłka pocztą , polecona ), wszystko zgodnie z zamówieniem , polecam sklep

Sławomir Brzozowski

2008-11-17
To było moje trzecie zamowienie w Państwa Firmie. Jak zwykle jestem bardzo zadowolony tak świetnie rozwiniętym serwisem internetowym z mnogością opcji, jak również szybkością przesyłki, a o świetnym i starannym wykonaniu okularów już nie wspomnę. Profesjonalizm w każdym calu. Pozdrawiam.

Jacek Małek

2008-10-25
Dla mnie liczy się profesjonalizm. Począwszy od strony, która daje możliwość swobodnego dobrania oprawek (przymierzalnia), poprzez jakość wykonania, cenę i szybkość realizacji zamówienia. We wszystkich tych elementach firma spisała się na piątkę z plusem.

Dariusz Marek

2008-10-24
z okularów zakupionych w Waszym sklepie jestem zadowolony cena bardzo przystępna i szybka dostawa polecam Krzysztof

krzysztof

2008-10-23
Gdybym nie trafiła (zresztą przypadkiem) na stronę Sklepu, chyba nigdy nie przyszłoby mi do głowy, że można kupić okulary lecznicze przez internet. Serwis ma dwie rzeczy, które powinny przekonać każdego sceptyka - przymierzalnię i oczywiście ceny. Przez parę dni przymierzałam sobie różne oprawki i nikt nie miał dość klientki marudy :) Myślę, że w przypadku sklepu stacjonarnego musiałabym podjąć decyzję przy pierwszej wizycie, a znając siebie i tak nie byłabym przekonana, że dobrze wybrałam, a tu - pełen komfort. Obsługa sklepu też na "6" - bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy, błyskawiczna realizacja i wysyłka. Na moją prośbę dokonano nawet drobnej korekty oprawki. Podsumowując: rzeczywiście 100% profesjonalizmu i satysfakcji klienta Był to mój pierwszy zakup, ale na pewno nie ostatni. Dziękuję i pozdrawiam.

Barbara Piekarska

2008-09-25
25-09-2008 Pełen profesjonalizm, miła obsługa, dobra jakość, niska cena, czyli pełne zadowolenie klienta.Pierwsze okulary zamawiałem w 2007 roku - 2 pary dla siebie - teraz zamawiałem dla małżonki i syna. Wszyscy wiedzą jak kobiety lubią przymierzać, spędziła około 2 godzin w przymierzalni - była sceptycznie nastawiona. Po otrzymaniu okularów nastrój się zmienił, jest pełne zadowolenie. Polecam ten serwis innym zainteresowanym. Marceli Michalak

Marceli Michalak

2008-09-25
Jestem bardzo zadowolona z okularów . Bardzo miła obsługa i błyskawiczna przesyłka. Cieszę się że nareszcie można kupić taniej okulary , z całą pewnością jeszcze skorzystam z Waszego wirtualnego sklepu i polecę znajomym. Dziękuję.

Urszula Rauer

2008-09-08
okularki ok, choć może trochę za wąska oprawka. To jednak chyba moja wina, bo może nie dość dokładnie dokonałem pomiaru. Największa ich zaleta to cena niższa o 60% od nabywanych w salonacj optycznych.

Marcin Bor

2008-08-30
Zamówienie złożyłem w zeszły piątek. Już w poniedziałek dostałem maila, iż zostało ono zrealizowane i przekazane kurierowi, za którego faktycznie nie musiałem płacić, gdyż zamówienie >250PLN. Gdy tylko miałem pytanie lub nie byłem czegoś pewien Info@OkularywSieci.pl było adresem który zapewniał mi szybką i precyzyjną pomoc. Okular otrzymałem po 4 dniach, ale była to wina kuriera, same "okularywsieci" zaś spisały się na medal. Towar w 100% odpowiada temu co zamóiłem i dodatkowo ta cena!!! Moja ocena to bardzo silna 5. Na pewno tu wrócę po następną parę:) Dlatego liczę na dodatkowy rabat dla stałego klienta. Pozdrawiam i "do zobaczenia" przy następnej parze.

Tomasz Malinowski

2008-08-24
Kupiłem okulary korekcyjne, pomimo tego że żona bardzo mi odradzała zakup na odległość (Co sklep, to sklep. Dotkniesz, założysz itp.). Jestem bardzo zadowolony. Nie miałem żadnych problemów na etapie realizacji zamówienia, dostawy czy obecnie użytkowania. Wszystko jest tak jak zostało uzgodnione. Jestem bardzo zadowolony z jakości. Za okulary zapłaciłem mniej, niż w stacjonarnym sklepie czy punkcie sieciowym (porównywałem ceny 6 punktów w tym 2 sklepów internetowych). Dobre rozwiązanie dla osób które cenią czas, wygodę oraz swoje pieniądze. Dobra strona w internecie. Mogę tylko podziękować sprzedawcy i polecić innym zainteresowanym na tym forum. p.matuszewski@interia.pl

Piotr Matuszewski

2008-08-24
Jestem bardzo zadowolona z zakupu okularów korekcyjnych. Nie miałam żadnych problemów bardzo miła obsługa i kontakt,błyskawiczna przesyłka. Bardzo dziękuję

Genowefa Śledziona

2008-08-05
Polecam zakupy w sklepie"okulary w sieci".Przesyłka szybka,dobrej jakości.Można liczyć na poradę,jak i wskazówki co do zakupów.jestem zadowolona z zakupu :)

Katarzyna Wróblewska

2008-08-02
Kupiłem już drugą parę okularów i jestem bardzo zadowolony . Jakość oprawek niezła , dostawa szybka . Przydało by się tylko zwiększyć możliwości programu o widok z profilu . Pozdrawiam .

Tomasz Ostrzechowski

2008-08-01
Jestem bardzo zadowolony z usługi :) Okularki bardzo dobrej jakosci! Szybkie wykonanie. Doskonały kontakt. Polecam!

Grzegorz S.

2008-07-19
Pochwalam działanie Tej firmy.Wysyłka bardzo szybko i towar dobrej jakości i tanio bardzo dobry kontakt tel. Polecam ich wszystkim zainteresowanym

Krzysztof K.

2008-06-13
Witam, Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Państwa wirtualnym salonie optycznym.Okulary są ładniejsze w rzeczywistości niż na zdjęciu,całość wykonana jest perfekcyjnie i bez zastrzeżeń.Cała transakcja zakupu przebiegła pomyślnie i bez problemów.Osobiście polecam Wasz serwis swoim znajomym i rodzinie.

Małgorzata Łukaszuk

2008-06-13
Sklep dostarczył okulary dobrej jakości w umiarkowanej cenie.

Jerzy Skolimowski

2008-06-10
Bardzo szybko i sprawnie, jestem usatysfakcjonowany w 100 %.

Piotr Gawłowski

2008-05-31
Pełen profesjonalizm!!zero problemów, szybka przesyłka, świetny kontakt no i super okularki:)Polecam wszystkim:)

Ania Matusieiwcz

2008-05-21
Przesyłka dotarła cała. Według mnie trochę za długi czas oczekiwania zapewne spowodowany dobieraniem szkieł. Same okulary są trochę za duże, ale to tylko i wyłącznie moja wina. Wielki słowa uznania za przymierzalnie. Można wyeliminować te oprawki, które kompletnie nie pasują. Podsumowując - dalej będę korzystał z usług Państwa firmy.

Paweł Grela

2008-04-30
Witam, jestem zadowolony z otrzymanych okularów szczególnie chcę zwrócić tu uwagę na: - Dobrą jakość wykonania oraz dopasowanie. - Bardzo korzystną cenę. Dostrzegam jednak także wady waszego sklepu według mnie są to : - słaby wybór męskich okularów które w większości są do siebie zbliżone,mój wybór został ograniczony do jednych okularów (model interesujący mnie nie miał żadnej podobnej do siebie alternatywy). - Brak możliwości zamówienia szkieł z antyrefleksem barwionych na inne niż 3 standardowe kolory. Bardzo przydała by się także możliwość orientacyjnego przyjrzenia się przed zakupem kolorom barwionych szkieł sam miałem problem czy przyciemniać je na 25,50,75 czy też 90% nie byłem pewny jak to wygląda w praktyce i musiałem strzelać (Pani odbierająca maile z pytaniami nie była w stanie mi pomóc) Podsumowując jestem zadowolony,ale zawsze może być lepiej:) POZDRAWIAM.

Piotr B.

2008-04-25
Dziekuje za przeslane mi okulary.Towar dobry,szybko i solidnie.Jestem zadowolona.Zainteresowanym POLECAM.

Ewa Modrzewska

2008-04-24
Przyjazny i rzeczowy kontakt, szybkość działania, umiarkowana cena i niezła jakość - zdecydowanie polecam! Wydawałoby się że zdalne kupowanie tak indywidualnych rzeczy jak okulary to duże ryzyko, ale dzięki interakywnej przymierzalni ryzyko rozczarowania jest niewielkie. Duży PLUS dla zespołu OkularywSieci!

Marian M

2008-04-22
Kapitalny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia, szybka wysyłka. Polecam na 1000%

Jacek Dyka

2008-04-07
Jestem zadowolona z zamówionych okularów. Dużym plusem jest cena szkieł, zdecydowanie niższa niż w zwykłym salonie optycznym. Pozdrawiam cały zespół "okularów w sieci".

Malgorzata Kowalska

2008-04-07
Jestem zadowolony z zakupu, atrakcyjna cena, szybka dostawa

Artur

2008-04-06
Jestem bardzo zadowolona z zamówionych u Was okularów. Dużym plusem jest cena szkieł, zdecydowanie niższa niż w zwykłym salonie optycznym. Bardzo cenię sobie również fachową, miłą i uprzejmą pomoc w rozmowie telefonicznej oraz wyczerpujące odpowiedzi na pytania dotyczące szkieł, ich rodzajów, cen oraz opraw, jak również gotowość do znalezienia szkieł, które aktualnie nie figurują w ogólnym asortymencie. Następnych okularów poszukam również u Was. No i moim znajomym też o Was mówię, bo warto. Dobrze, że jesteście. Życzę powodzenia w dalszej działalności i pozdrawiam cały zespół "okularów w sieci".

Barbara Augustynowicz-Dębińska

2008-04-06
Bardzo profesjonalnie, szybko i taniej niż u optyka. Jestem bardzo zadowolona z tej usługi. Mogę w każdej chwili zamówić okulary bez zbędnego chodzenia do okulisty, optyka itp.Dziękuję za taką możliwość. Pzdrawiam.

Elżbieta Sowińska-Przepiera

2008-04-05
Cena niezła. Jakość szkieł i oprawek dobra. QW poeównaniu z innymi ofertami całkiem nieźle. Można polecić.

JAK

A-tech.pl Projekt i wykonanie
A-tech.pl

Strona internetowa www.okularywsieci.pl używa plików cookies, aby zapewnić jak największy komfort korzystania z serwisu.
Klikając "Akceptuję" wyrażają Państwo zgodę na politykę prywatności i cookies.